Meer dan uitstekend

Op tijd geholpen. Vriendelijk en deskundig en meedenken mbt vervolg afspraak.

Prettig!

Naar de tandarts gaan is nooit leuk. Maar ik heb gelachen in de stoel bij de mondhygiëniste. :)

Ik vindt het uitstekend

Mijn tandarts denkt met je mee. Mijn ervaring met hem en zijn assistent is heel goed.

Helemaal top

Medeleven en begrip voor de situatie. Erg deskundige

Zeer tevreden !

De behandeling was een flinke klus, en er werd efficiënt gewerkt. Ondanks dat werd waar nodig de tijd genomen om zaken uit te leggen en de voortgang aan te geven, en kreeg ik alle gelegenheid om aan te geven hoe voor mij de ervaring was qua pijn en/of andere ongemakken. Daar werd ook goed naar geluisterd. Voor niemand is een behandeling een pretje, maar de tandarts krijgt het voor elkaar om e.e.a. op een zo soepel en comfortabel mogelijke manier af te werken. De persoonlijke benadering stel ik ook zeer op prijs. Complimenten voor deze tandarts en de assistentes !

Zoals altijd vakkundig geholpen !

Mooi op tijd en vakkundig geholpen !

Hele vriendelijke mensen

Goed geholpen

In orde

Het ging snel en duidelijk werd verteld wat er gaat gebeuren

Voor mij een prima arts.

Hij kijkt naar de persoon en handelt daarna. Door mijn menierre, dus onstabiliteit, heb ik moeite met smalle tandartsstoelen. Hij was zeer attend. Jammergenoeg verlaat deze tandarts ons weer.

Prettig

Stephanie is een fijne persoon. Ze heeft alles netjes uitgelegd.

Vriendelijk personeel. Goede uitleg

heel goed.

altijd een vriendelijke ontvangst. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren.

zeergoed

Zeer vriendelijk

Goed en deskundig geholpen. Op tijd en vriendelijk Ik voel me gehoord

Tevreden

Fijn, persoonlijke aandacht

Heel goed

Niet lang hoeven wachten in de wachtkamer. Daarna zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg van de behandeling.

Enorm tevreden

Mijn vaste tandarts en assistente zijn geweldig! Mijn kids en ik voelen ons altijd heel erg op ons gemak. Ze zijn vriendelijk, duidelijk en adviseren waar nodig is.

Prima en geen klachten

Uitstekende behandeling

Super vriendelijk en snel geholpen

Op controle geweest, gemeld dat er iets niet goed was met de kroon. En binnen 10 minuten was het verholpen. Ik hoefde niet eens terug te komen.

Professioneel en zeer vriendelijk geholpen.

Praktijk goed te bereiken, makkelijk parkeren en prettige behandeling. Hele lieve assistentes. .

Supergoed geholpen door Sanne

Sanne legt rustig uit wat zij gaat doen, tenminste indien je dit wenst. Vakkundige en zachthandige behandelingen waardoor ik nadien ook weinig last heb van na pijn.

Alles werd rustig uitgelegd

Ze namen rustig te tijd om alles wat ze deden goed uit te leggen. Vragen werden beantwoord.

Alles was goed behalve mijn plaatje.

Goed.Maar mijn plaatje hebben ze opnieuw moeten doen

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.