Goed geholpen en vriendelijk.

Kundig en empathisch

Indy is als altijd betrokken en kundig. Nooit mijn hobby maar geen probleem om even langs te gaan

vriendelijk en correct behandeld

Opdringerig tandarts

Mijn moeder en ik voor het eerst bij deze tandarts geweest en geen fijne ervaring aan overgehouden. Bij mijn gaf ze aan tot meerdere malen toe aan om na een orthodontist te moeten. Na uitleg van mijn waarom ik dit niet wilde bleef ze aan aan houden. Mijn moeder heeft een jaar geleden een tand verloren deze is door de vorige tandarts netjes na tevredenheid opgevuld en toen in overleg niks aan gedaan moeten worden. De tandarts van nu gaf aan dat hier wel wat aangedaan kon worden. Omdat mijn moeder tot nu toe nog heel tevreden mee is vind ze dit niet nodig. Zei heeft dit ook aangegeven. Hierop beleeft ze het nog wel vragen. Zelfs werden we beide op aangesproken toen we de deur uit liepen. Als jullie van gedachten veranderen dan moet je het maar laten weten. Hierover al contact gehad en we hebben beide een andere tandarts van de praktijk gekregen. Zeer na te vredenheid opgelost.

Fijne rustige vriendelijke tandarts

Hele fijne tandarts doet de behandelingen met zorg zodat je niets voelt

Een fijne rustige goed uitgelegde behandeling

Ik heb niet veel met de tandarts en mondhygiëniste maar ik moet zeggen hier zijn ze rustig begripvol en meedenkend. Ik vind het nog steeds niet fijn maar ik ga in ieder geval weer wel. Ik ben slecht in namen onthouden maar een lieve spontane vrouw met kort haar achterste praktijk

Snel en goed geholpen

superaardig en vakkundig

zie boven

gewoon goed

geweldig personeel

Te hoge offerte

De offerte was niet conform de afspraak. Ook miste ik de expertise bij desbetreffende tandarts. Ik had huervoor expliciet om een ervaren specalist gevraagd vanwege eerdere slechte ervaring bij het plaatsen van de vulling die 3x fout was gegaan en waar ook teveel in rekening was gebracht. Ik neig ook om de behandeling elders te laten uitvoeren

Gaf een heldere omschrijving van wat er te gebeuren stond

kundig en adequaat handelend

Fijn geholpen en behandeld

Tandarts had plekje in mijn gehemelte ontdekt, waarschijnlijk door te heet voedsel te eten. Over een maand dit nogmaals controleren.

Ik kon snel komen bij een uitgevallen vulling

Fijne tandarts.

Vriendelijk en gastvrij ontvangen

Stephanie is aardig en efficiënt

Stephanie is aardig en efficiënt

Ben goed geholpen

Erg fijne ervaring

Martine en haar collega werken erg fijn, stellen je op je gemak. Dochter gaat ook graag mee

1 min. 1/2 jaar controle

De half jaar controle was een 1 min. tanden controle. Nam geen tijd voor een beetje schoonmaak van het verwijderen van tandsteen tussen de tanden. De vorige tandarts gaf mij meer tijd deed beter zijn werk.

Deskundig en snel geholpen

Losse kroon terug gezet. Sanne en Ingrid bedankt.

behandeling vriendelijk, met aandacht en vakkundig

zie boven

Vriendelijke, rustgevende sfeer

Alle medewerkers geven op een rustige toon, uitleg over wat er gaat gebeuren

normaal

prima, vriendelijke behandeling

aandacht voor patiënt.

Kon niet beter!

Goede inschatting van te nemen stappen qua behandeling. Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding door het hele team. Oplossingsgerichte aanpak om in onverwachte situaties bij te sturen zodat eindresultaat optimaal is. Nogmaals mijn oprechte dank.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.