Klantvriendelijk

Zeer kindvriendelijke tandarts Professioneel Geen lange wachttijd

Controle

Goedemorgen Ik ben echt niet blij met controle ik kom uit andere land en ik woon 28 jaar in Nederland en ik moet zegen dokter is niet aardig … Mestaal moet echt goed uitleggen en rustig en niet met stem omhoog…Normaal ik vind ik moet krijgen goede advies als ik ga daar na toe … ik betaal zo veel voor verzekering en ik denk ik moet zo dokter aardig voor patiënten.

Wordt heel netjes en op tijd geholpen

Jammer dat Jawad vertrekt

Mam goed de tijd voor mij en stelde mij gerust

Mijn klacht werd gehoord en serieus genomen.

Ik werd goed geholpen en er is de tijd voor genomen.

Verschikkelijk

Iedere afspraak verandert mijn tandarts weer. Deze keer was het al de derde in anderhalf jaar. Om nog maar niet te beginnen over het baliepersoneel. Hoe ongeïnteresseerd en chagrijnig kan je op je werk verschijnen... Om een nieuwe afspraak te maken ging ik "even" langs de balie. Twee man stond achter in een hokje te praten, waar de derde zich bijvoegde. Na vijf minuten wachten draaide de dame in kwestie zich eindelijk om en leek eerder verbaasd of boos dat ik haar aansprak om een nieuwe afspraak in te plannen. Ik sta op het punt een nieuwe praktijk te zoeken en over te stappen.

Heel vriendelijk en heel goed geholpen!

Ik was een beetje gespannen voor de behandeling maar werd heel professioneel geholpen en kreeg veel steun. Steeds werd verteld wat er ging gebeuren en refelmatig werd gevraagd of het nog goed ging. Heel fijn! De dag erna belde de tandarts mij zelfs om te vroegen hoe het ging, zo aardig!

Altijd een prettige behandeling

Anne-Marie is erg kundig en stelt je altijd op je gemak. Al jaren mijn gezellige Mondhygiëniste die ik nog graag jaren wil bezoeken.

Prima op tijd en goede bejegend. Goede behandeling

zeer tevreden

Ik ben heel blij met de werkwijze van de mondhygiëniste die handmatig werkt op mijn gebit schoon te krijgen en niet de mechanische manier gebruikt.

Fijn geholpen

zie verplicht veld

Mijn ervaring is goed en ben blij dat ik snel geholpen kan worden als dat nodig is maar, is het na elk bezoek nodig om mijn ervaring te delen!!!

Prettige ervaring

Prettige ervaring tandarts bezoek. Ze leggen precies uit wat ze gaan doen. Ze vragen regelmatig of dat het nog gaat. Aardige mensen.

Je voelt je welkom en behandelingen zijn goed.

Al jaren dik tevreden.

was prima en ze namen de tijd

was prima en geruststellend

Heeeeeeeeel tevreden

Gewoon goed! Alles klopt

Ik heb weer een mooi schoon gebit.

Ik vind het hele vriendelijke en lieve assistentes.

Kundig, duidelijk en op tijd

Ik vind het altijd best even spannend omdat ik in het verleden best wat pijnlijke behandelingen heb ondergaan vanwege paradontitus. Maar je wordt altijd netjes geholpen en op je gemak gesteld. Erg fijne bijkomstigheid.

Snel en goed

Kon snel terecht met klacht, wordt gehoord en begrepen

Vriendelijk!

De Heer Tsakov is een super vriendelijke man, altijd een fijne behandeling gehad tof nu toe.

Klantvriendelijk

Inzet receptioniste Odette heel fijn om ondanks volle agenda toch mogelijkheid te benutten om afspraak te realiseren op korte termijn. Martine als tandarts wederom duidelijk wat en waarom ze de behandeling gaat uitvoeren. Helaas wel op korte termijn herhaling van röntgenfoto " voor de zekerheid"... terwijl vorige foto's recent beiderzijds voor " toekomst" gemaakt werden....

zorgvuldige tandzorg

Goede tandzorg

Fijne tandarts en assistentes

Worden altijd fijn geholpen en helpen je ook goed als je wat angstig bent voor een behandeling

Vriendelijk en vakkundig

Tandarts is vriendelijk, geeft goede informatie en voert de werkzaamheden netjes en vakkundig uit. Ik werd goed op de hoogte gehouden en heb het gevoel dat hij deed wat nodig was.

Zo super kind vriendelijk

De tandarts is zo vriendelijk en rustig naar de kinderen toe!

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.