Fantasy

Je wordt er heel goed geholpen, En zijn heel vriendelijk.

Fijne ervaring.

Prettige ervaring en fijne medewerkers.

Prima geholpen

Kon er met een afgebroken kies vrijwel meteen terecht. Dat was erg fijn vlak voor mijn vakantie.

Geweldig geholpen

Mijn klachten zijn heel serieus genomen en ik ben dan ook heel goed behandeld.

Kundig

Kundige mondhygieniste

Werd snel en netjes geholpen

Afspraak wordt snel ingepast bij een probleem. Mijn geval een afgebroken kies.

Vriendelike en professionele behandeling

Vriendelijke en professionele behandeling

Deskundige behandeling

Er werd verteld wat de mogelijkheden waren en advies gegeven. Ook werd verwoord wat er gebeurde tijdens de behandeling

medeleven

de tandarts was zeer geduldig en de assistente heel troostend en geruststellend ook dat hij vertekde dat het tegenzat waardeer ik

Ik Ben goed geinformeert over het vervolg van mijn behandeling door de standards van hoe het nu vender gaat met mijn tanden/gebit

goed en snel behandeld

Controle geen gaatjes gebit snel schoon gemaakt.

Ik ben heel erg bang voor de tandarts. Sinds ik bij Martin ben zijn we al vele stappen verder en heb ik nu zelfs zonder tranen mijn kies laten trekken. Ik ben heel erg blij met haar

Fijne tandarts

Ondanks mijn grote angst voor de tandarts is de apexresectie me 100% meegevallen. Dr Emani is een zeer vriendelijke en ontspannen tandarts, waar ik het volste vertrouwen in had. Ook de assistente was heel vriendelijk

Ik kon snel terecht. Afspraak werd, zelfs vervroegd.

Op m'n gemak gesteld, er werd mee gedacht en ik kreeg een duidelijke uitleg.

Vriendelijk en professioneel

Heel prettige tandartsen praktijk. Er was op korte termijn plek en ben supergoed geholpen maar vooral ook heel goed geïnformeerd en meegedacht met het situatie. Ik heb contact gehad met meerdere tandartsen en assistentes en echt helemaal top. Ik had nog best wat angst voor het hele gebeuren zelf maar ze hebben me super fijn begeleid.

afgebroken vullen perfect hersteld

heel goed uitgevoerde behandeling goede uitleg wat er staat te gebeuren

Prima, kundige en vriendelijke tandarts en assistent

Zie boven

Niet fijn

Was een stukje kies doormidden, Dacht dat plakken ze even, maar nee eerst foto’s gemaakt, was pas vorige maand gedaan. Toen toch verdoven, aangeven dat dat niet hoefde omdat er geen wortel meer zat, en ik er geen gevoel meer had. Toch gedaan! Toen stukje kies eruit getrokken. En erna de mededeling dat de enige oplossing het plaatsen van een kroon is nu! Spijt dat ik ben gegaan, had het beter zo kunnen laten.

Positief

Ik ben snel geholpen aan me kies en op een rustige en fijne manier behandeld zoals het hoort

Enorme fijne hulp en service

Goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel.

Fijne zorgzame praktijk

Ik ben heel mijn leven al bij deze praktijk, mijn gezin ook. Bij calamiteiten reageren ze ook direct en adequaat. Kundige artsen, gerustellend en vriendelijk. Blij met deze plek waar zorg van de patiënt nog altijd voorop staat.

Fijne tandarts en assistente

Goed geholpen en altijd vriendelijk

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.