Mijn tandarts en haar assistente leveren perfekt werk. Rustig, geduldig en alles bespreken.

ik ben zeer tevreden. heb een hele fijne tandarts.

Vriendelijk ogende praktijk.

Was er voor de eerste keer en werd met vriendelijkheid ontvangen, rustig alles nagekeken, foto's gemaakt en daarna duidelijke uitleg hoe of wat. Vervolgafspraken gemaakt.

Goede uitleg van de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling goede uitleg wat er gaat gebeuren.

gewoon goed

Gewoon zo als het hoort.

goede, secure behandeling gehad

ik moest wel een kwartier wachten...dat is niet zo erg maar de boor- en vooral piepgeluiden...niet prettig... maar ja, je bent bij de tandarts...

Klantgericht, betrouwbaar met expertise

Wat me meest opvalt is de samenwerking tussen tandarts en assistent. De expertise en de oog voor mij als cliënt sluiten daarin naadloos aan op elkaar. Incidentele ingrepen worden altijd op een korte termijn gepland. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wordt allemaal erg gewaardeerd!

goede en vriendelijke omgang met alle medewerkers

Goed geholpen

Duidelijk afspraken geen lange wachttijden voor behandeling

Rustige en voor mijn gevoel, nauwkeurige controle

Sanne gaat op een rustige manier mijn hele gebit af. Daarna kan je duidelijke afspraken over het verloop.

Geen lange wachttijden, vriendelijk, correct en vakkundig

Ben al heel lang klant, wordt altijd goed behandelt, tandarts is heel goed in haar vak.

Vlot en ter zake geholpen. Goede service en controle.

Vriendelijk en professioneel

Ik ga er geruststellend naar toe..

Goede en juiste behandeling

Alvorens de behandeling te starten eerst een goede uitleg gegeven door tandarts Angel Tsakov wat er gaat gebeuren. De behandeling is zoals afgesproken was kundig en zoals besproken uitgevoerd. Na de behandeling heb ik geen klachten ondervonden, dus geen nabloeding en geen pijn gehad. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Tsakov is een fijne tandarts

Ik had een afspraak bij Angel Tsakov. Hij is vriendelijk, neemt de tijd, legt alles goed uit, vraagt telkens of alles goed gaat en gaat voorzichtig te werk.

Fijne tandarts die de tijd neemt.

Bij Martine geweest. Zij weet dat ik angst heb voor 'de tandarts'. Ze neemt de tijd, legt alles uit. Dat maakt het een stuk minder erg. Gelukkig niets aan de hand deze keer!

Goed, snel geholpen

Goede ervaring en goed advies over vervolg

Ik moet aan een kunstgebit maar dan moeten al mijn boven tanden en kiezen getrokken worden mijn tandarts zorgde ervoor dat ik geen schrik hoef te hebben en dat het in stappen gaat gebeuren en ik niet zonder tanden en kiezen naar huis ga en dat als mijn tanden en kiezen eruit zijn ik een kunstgebit heb en weer kan lachen wat ik nu niet kan ivm veel kiezen en randen die ik nu kwijt ben

vriendelijk en met gevoel behandeld zonder pijn te doen

vriendelijk en met gevoel behandeld zonder pijn te doen

Altijd fijn bij Anne-marie

Ga altijd ontspannen bij haar in de stoel en kletsen wat af

Ik ben prima geholpen.

Het zou fijn zijn als jullie op de rekening vermelden door wie ik geholpen ben. Ik weet namelijk niet de naam van die vriendelijke assistente, die mijn gebit gereinigd heeft.

?

?

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling, het advies dat ik krijg en de algehele service

Goed advies en deskundig personeel

Goed advies, goede behandeling

Goede uitleg gehad. Ook werd met mij gedacht.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.