Geweldige service en kwaliteit geleverd

Deskundigheid, klantvriendelijk, servicegericht, en leuke en lieve tandarts Sanne en assistente. Zo ga je graag naar de tandarts.

Goeie uit leg en geduldig en mee denkend.

Vriendelijkheid en behandeling

Alles was goed

zeer tevreden

A.Tsakov is heel, heel goed!

Alles weer goed schoon gemaakt

Heb goede ervaring met mondhygiëniste

goed , correct

Vakkundig en vriendelijk

S eparaat aan dit verzoek ontvangt u mijnerzijds een e-mail.

Met vriendelijke groet, A. Verberne

geweldig

zeer tevreden met mijn mondhy. Desi

Efficiënt

Pijnloos en goede behandeling

relaxed

prima, verzorgend, proffesioneel, relaxed, gehoord en goed geholpen

Heldere uitleg

Absoluut! Hier is een meer lovende en pakkende versie: Deze week een bezoek gebracht aan de mondhygiënist, en wat een uitstekende ervaring! Er werd alle tijd genomen, niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook om duidelijke uitleg te geven over wat je zelf preventief kunt doen. Echt een combinatie van zorg en kennis waar je mee vooruit kunt!"

Weer fijn behandeld door de tandarts en assistente toppie

Vakkundig en gezelligheid

Vakkundig en en gezellig.

vakkundige gebits kontrole

vulling keurig vervangen met een fijne en rustige begeleiding tijdens het vervangen

Heel netjes behandeld

Mooie toelichting waar ze mee bezig is.

Ik ben zeer tevreden zoals verwacht

Er staat ook geschreven ''parkeergelegenheid'', met mijn tweedehands fiets hoef ik me daar nooit geen zorgen over te maken .

De behandeling was prima en kon meteen gedaan worden.

De behandeling was prima, maar de praktijk was moeilijk telefonisch te bereiken.

respectvol behandeld

Mondhygiëniste nam de tijd en legde alles goed uit. Een topper.

blij

voel me in goede, vertrouwde handen

Had verschrikkelijke kiespijn en kon een paar uurtjes later al terecht voor het verwijderen van de kies

Blij dat ik nog kon komen.

A

Janny Buiks , gaf goed afvies

Er tijd genomen voor uitleg wat betreft de behandeling.

Mooi op tijd zoals in de afspraak gemaakt en gemoedelijke.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.