Er tijd genomen voor uitleg wat betreft de behandeling.

Mooi op tijd zoals in de afspraak gemaakt en gemoedelijke.

Heel goed en duidelijk

Altijd correcte benadering, duidelijk en geruststellend.

Deskundig

Duidelijk uitleg en behandeling. Goed advies voor extra controle.

Goede behandelingen en vriendelijk

Altijd correct, vriendelijk en een goede behandeling.

Niet prettig

De jonge generatie tandartsen kan schijnbaar geen gaatjes vinden zonder een röntgenfoto te maken?? In het verleden werd dit enkel gedaan om een probleem op te sporen. Nu moet dat dus preventief.?? Laten we de gezondheidszorg betaalbaar houden en ophouden met geld verspillen.

Eerste controle na achterstallig onderhoud

Door verhuizing moest ik een nieuwe tandarts zoeken en dit had ik verzaakt te doen voor 4 jaar. Er is dus wat achterstallig onderhoud. Mijn gebit werd buitengewoon prettig gecontroleerd. Er werd duidelijk verteld wat er gedaan werd. Er is vervolgens een afspraak ingepland om een gaatje te behandelen, en een afspraak voor een gebitsreiniging.

Het was super oké

Fijne en goede behandeling

Alles naar wens gegaan

Prima, al jaren

Prima, al jaren

fantastisch

Ik vind het altijd leuk e gezellig om naar Stephanie te gaan We kunnen gezellig kletsen en ondertussen meet en reinigt ze m8jn gebit.

n.v.t.

Goed gesprek over de mogelijkheden

Het duurde wel 5 werkdagen voor ik terecht kan met de pijnklacht

Je wordt fantastisch goed geholpen

Mijn angst voor de tandarts is sinds ik hier patiënt ben door de fijne behandeling enorm afgenomen. Vriendelijk, aardig en gerust stellend word ik hier behandeld.

behandeling volgens plan uitgevoerd

rekening viel zelfs lager uit dan in offerte vermeld was. Goede uitleg tijdens behandeling.

Vriendelijk

Heel vriendelijk en snel geholpen .Jammer dat hij er mee gaat stoppen

Deskundig

Vlot, vriendelijk en deskundig.

Vlot, vriendelijk en deskundig.

Ik heb een goede ervaring gehad

De tandartsen zijn heel vriendelijke en heel netjes.

gewoon goed

Gewoon een goede ervaring de reperatie aan mijn gebit is goed uit gevoerd

Mijn tandarta is super

Heb sinds een tijd een nieuwe tandarts en ben erg blij met haar als mijn nieuwe tandarts ik zit nu in een periode waar ik het moeilijk heb gehaf en zij me er doorheen hielp. Ik zal haar mijn tandarts volgend jaar echt nodig hebben Want ga dan een zware tijd tegemoed maar ik weet dat ze mij daar wel doorhern helpt door haar zorg en vriendelijkheid en behulpzaamheid natuurlijk.

Anne Marie is perfect

zeer correct

mooi op tijd

Ben netjes behandeld

Correct behandeld

Fijnste praktijk die ik ken :)

Controle afspraak tandarts, niks bijzonders. Toch is het fijn om te weten dat je in goede handen bent, zowel bij tandarts als mondhygiëniste. Die ervaring qua tandarts ook met Philippe altijs gehad, en gewoon dik tevreden met de geleverde zorg zoals hij nu wordt geboden. En aan de receptionistes die ik de afgelopen 2 maanden gek heb gemaakt met wijzigingen in afspraken en een no show: thanks voor jullie flexibiliteit, geduld en meedenken!

Goede adviezen gekregen

Prettige mondhygiënist met verstand van zaken

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.