vriendelijke en kundige dame. weet alleen haar naam niet.

Goed!

Goede ervaring

Fijne tandarts

Ik ben snel en goed geholpen na een spoedgeval. Duidelijk uitleg en goed overleg

Al jaren een goede tandarts

Professioneel en zorgzaam voor de tanden

We zijn erg vriendelijk onthaalt en geholpen

We zijn erg vriendelijk onthaalt en goed geholpen Hebben ook niet echt hoeve te wachten En de behandeling die uitgevoerd moest worden kon al Meteen de dag erop wat ook Prettig was Wat wat jammer is dat je de auto niet altijd goed kwijt kan Maar over het geheel heel tevreden

Fijne tandarts

Heel tevreden over de behandeling.

De beste tandartspraktijk van Nederland

Ik ben altijd tevreden, mijn tandarts en ook de mondhygiënist, zijn altijd ontzettend vriendelijk, lichten hun handelingen altijd toe zodat je stap voor stap weet wat er gaat gebeuren, en ze zijn bovenal extreem kundig. Dus ook dit jaar weer van mij een hele goede recensie!

Goed.

Prima.

Klantvriendelijk en deskundig

Jeromi zeer vriendelijk, zorgzaam en deskundig !

Fijne tandarts en assistente

stelian is een goede tandarts vind ik hem goede uitleg geven en goede techniek respect voor jullie allemaal

Tevreden

Goed geholpen

Zoals altijd zeer tevreden

Wordt altijd fijn en correct behandeld door vriendelijke medewerkers

Fijne ervaring!

Prettige, efficiënte en zeer kundige tandarts en assistente!

Aangenaam voorzover mogelijk bij eern tandarts

Efficient, geen lange wachttijden.

Fijne tandarts ervaring

Bij deze tandarts praktijk is het niet erg om naar de tandarts te gaan. Het personeel is kundig en vriendelijk, ze vertellen duidelijk wat ze gaan doen en hoe de gezondheid van je gebit is. En waar jezelf nog op dient te letten.

Goede dienstverlening en heel klantvriendelijk

Zie hier boven

je voelt je altijd op je gemak.

ze zijn zeer vriendelijk. Bij deze tandarts heb je nooit een hekel aan om naar toe te gaan.

Heel goed behandeld helemaal geen pijn gevoeld

Het was fijn de behandeling van Christina Tran helemaal geen pijn gevoeld

Goed geholpen en goed advies gekregen

was zeer tevreden over uitleg en professionaliteit

was zeer tevreden over uitleg en professionaliteit

prima...

Mijn vragen die ik stelde naar tevredenheid beantwoord.. de behandeling ook.

Snel en makkelijk een afspraak kunnen maken en fijne behandeling gehad

Goed en relaxed geholpen

Het was goed

Het was goed niet veel klachten, behalve bij de eerste afspraak moet ik wel even wachten. Kan gebeuren bij de vervolg afspraak ging het wel goed zonder uit loopt.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.