vriendelijk en vakkundig

Ik ben erg tevreden over de rust en uitleg die mijn tandarts biedt. De behandelingen worden zeer zorgvuldig gedaan.

Super goed en vriendelijk geholpen

Met het hele gezin zeer tevreden over de behandeling, rust, tijd en uitleg.

Goed Geholpen

nvt

Gewoon prima

Ik ben, na niet lang wachten, snel en goed geholpen. Ga zo door.

Heel goed

Onze tandarts is vriendelijk en geeft goede uitleg. Ook aan de kinderen. Er is een perdiode geweest dat het plannen van afspraken moeizaam was. Al is dat inmiddels perfect opgepakt.

Top behandeld

Er is een nieuw apparaat waarmee ik makkelijk heb kunnen aanmelden. De controle ging prima en de mensen zijn vriendelijk.

Super ervaring

Super tandarts fijne mensen en geven het ook toe als er een foutje wordt gemaakt

Goed geluisterd en advies gegeven

We hebben het eerst over mijn man gehad die ook patiënt was en kort geleden is overleden En daarna gesproken over n foto maken omdat het even geleden was eñik kies pijn heb

geweldig geholpen met een goed resultaat

Goede ervaring

Tandarts neemt rustig de tijd en adviseert heel goed!

Uitstekende controle en tandsteen verwijdering

Als een van de eerste aan de beurt, vakkundig en goed geholpen met een lach en begrip. Ik ben blij. Uiteraard had ik niet veel "gedoe" met mijn tanden.

Heel goed

Goed en duidelijk aardig

Mij werd prima geholpen

nvt

Korte wachttijd wachtkamer; behandeling snel, pijnloos en adequaat

Zonder wachttijd en prettig geholpen met controle en reiniging

Aanmelden via de zuil verloopt snel en eenvoudig. Ruimtes zijn schoon en ruim verlicht. Vriendelijke mensen die netjes werken en aankondigen wat ze gaan doen.

Secuur, vriendelijk, adviserend

Deze week was ik voor het eerst bij de Samenwerkende tandartsen in Eindhoven en ik werd ontzettend goed geholpen door een controle. Heel secuur, goed geadviseerd en voor een vervroeg behandeling kon ik dezelfde dag al terecht.

Erg vriendelijk geholpen

Aanmeld paal minder persoonlijk Parkeren een probleem

Fijn, duidelijk en professioneel.

Zoals bij iedere controle een zeer aangename ervaring.

De tandartsassistenten aan telefoon en aan de balie altijd echt vriendelijk , voorkomend en geduldig ! Oplossend gericht indien nodig . Visitekaartjes voor de praktijk! Stoelassistenten bij gebitsreiniging vriendelijk, beleefd ,uitleg indien nodig,

Vakkundig, vriendelijk, kordaat, meedenkend.

Snel, grondig en heel klantvriendelijk

Jeremy is erg vriendelijk, werkt snel en grondig, en ze houdt goed rekening met degene die bij haar in de stoel ligt.

Fijne tandarts voor hele gezin

De tandarts is vriendelijk, legt goed uit wat hij gaat doen en heeft geduld met kinderen die het spannend vinden. Hij geeft dan extra informatie die hen helpt het minder spannend te vinden. Heel blij mee.

Klantvriendelijkheid was top.

Pimma behandelingen met een prettige communicatie

Mijn afspraken zijn duidelijk zichtbaar. d.m.v. de mailverkeer. Bin de behandelingen vraagt de mondhygiëniste en de tandarts als er iets is hand opsteken. Ze geven advies over het verzorgen van de tanden

Excellent service as usual

I went to see the mondhygienist. She was calm, explained the process. She had a very light hand, only lightly touching (not leaning) her finger on the cheek for stability (I guess). I give it 5 stars of course!

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.