X

Fantastisch

Fijne ervaring, er wordt naar mij geluisterd en rekening gehouden met eventuele gevoelens ( angsten ). Mijn tandarts luistert goed en heeft empathie . Zij is vriendelijk en legt uit wat ze gaat doen. Zo blijf ik op de hoogte en wet wat er gebeurt.

Deskundig , vriendelijk, en.behulpzaam

Min punt, ivm gebruik zuurstof, met de trap naar 1e verdieping.

Fijne tandarts

Een fijne tandarts en tandartsassistente. Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vriendelijk! Volgens mij was mijn tandarts Svitlana, maar daar ben ik niet zeker van. Ik was er afgelopen vrijdag om 8:45.

Prettig, bekwaam en professioneel

Ik ben al een tijd aangesloten bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven en heb verschillende tandartsen en mondhygiënisten gezien. Altijd goed behandeld, prettig, bekwaam en professioneel.

Heel goed

Ze had de tijd genomen alles was goed gegaan

Prettig, snel en accuraat

Voor mij een nieuw gezicht, maar zeer prettige ervaring en snel klaar.

Ik ben heel blij en zeer dankbaar voor deze behandeling!

Ik ben onlangs gestart met een behandeling voor mijn gebit bij Samenwerkende Tandartsen. In de afgelopen jaren heb ik wegens persoonlijke omstandigheden mijn gebit erg verwaarloosd, tot het punt dat ik dacht dat er niets meer aan te doen was. Nu ben ik bij een fijne tandarts terecht gekomen die mij goed kon uitleggen wat er nog gedaan kon worden. Ik ben beter mijn best gaan doen om mijn gebit te onderhouden. De tandarts is begonnen met de behandeling en ik was meer dan verrast met het resultaat tot nu toe! Ik kan dankzij deze gebeurtenis weer onbezorgd met een lach naar buiten, ik ben echt heel dankbaar!!

Geen pijn.

Zeer goede behandeling. Ook niet te lang. Rustig, ontspannen behandeling.

vakkundig en zeer vriendelijk.

vakkundig en zeer vriendelijk. Ze leggen duidelijk uit wat ze gaan doen.

Goede behandeling, vriendelijk en altijd precies op tijd

Afspraken maken verloopt goed, het personeel is vriendelijk en vakkundig wat vertrouwen schept. De behandelingen zijn mooi op tijd en verlopen vlot en grondig. Dankjewel voor deze service en ervaring.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygienist

Uitstekend.

Wat je mag verwachten van een behandeling.

Uitstekend behandeld

Ze waren ook heel behulpzaam, want het lukte mij om me via hun aanmeldingszuil aan te melden maar ik vergat naar de kamer nummers te kijken. De receptie legde toen uit hoe deze zuil precies werkt. Dus nu lukt over een half jaar wel.

Ik heb geen ervaring

Ik word goed geholpen dat is goed

Het was best een tijdrovende en langdurige klus. En in twee keer. Jordy leidde mij er goed doorheen.

Goed geïnformeerd

Ik heb goed uitleg gekregen over wat wordt gedaan en wat zijn de plannen

Ze was heel vriendelijke en altijd met glimlach en geef vertrouwen

Ik geef haar 1000 punten

Ben er zeer tevreden over,eerlijk en transperant!!

Positief over de aanpak en manier van behandelen!!Denk dat eerlijkheid en vertrouwen belangrijk is voor mijn tandarts!!Dit merk ik aan het vertrouwen wat mij word toevertrouwt!!Vind het tegenwoordig dan ook fijn om naar de tandarts te gaan!Mvg P.Braat.

Vriendelijk maar onvolledige behandeling

Ik had een afspraak bij de mondhygiëniste maar na een aantal dagen blijkt er nog veel tandsteen achtergebleven te zijn. Ik voel nog veel ruwe randjes, wat ik als onprettig ervaar. Vooral bij de onderkaak. Het contact was overigens prima. De mondhygiëniste was vriendelijk en heeft me constant meegenomen in wat ze ging doen.

ik wordt hier zeer vriendelijk en professioneel behandeld

ik wordt hier zeer vriendelijk en professioneel behandeld

Nemen de tijd voor je

Vriendelijk en een luisterend oor

goed en snel geholpen

consult was snel en ze hebben me goed geholpen

Jammer dat het digitale systeem voor afspraken niet werkt

De digitale afspraken werken niet.

Tevreden

We hadden vandaag een nieuwe tandarts. Een zeer fijne en uitgebreide controle. Ook bij de kinderen van 4 en 5.

Not good

The dental hygienist said the polishing equipment is not working so she could not use it. I think she should have rescheduled my appointment or charge me less.

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.