helemaal prima!!

vakkundige en vriendelijke professionals

Fijn en snel

Ik kon snel terecht, en ook de behandeling ging vlot maar er werd goed voor me gezorgd. Er werd goed ingecheckt of ik me wel goed voelde, of het geen pijn deed. Echt heel fijn en mijn vragen na de behandeling werden rustig en duidelijk beantwoord.

n en goed voorgelicht

Ik had kiespijn en kon dezelfde dag komen, en de dag erna ook, goed geholpen rustig en kalmerend en vriendelijk lief

Als zeer positief

geruststellend, goed, en zeer kundig behandeld

Klantvriendelijk

op tijd en professioneel geholpen

gebitsreiniging en jaarlijkse controle

Gewoon top!!!!

Zeer goede ervaringen

Ik vind het jammer dat als je met de auto komt het alleen betaald parkeren is in de omgeving en er geen eigen parkeerplaats is

Good

Good, quick

Ben goed behandeld en goede mondhygiëniste

Ben goed behandeld en goede mondhygiëniste Had vervangende tandarts, heb altijd dhr Posic ben ik erg tevreden over

Goede communicatie, overleg qua behandeling. Goede persoonlijke aandacht.

Snel en op tijd

Met moderne apparatuur valt tandsteen verwijderen mee! Minpuntje is dat de tandarts wel hand geeft maar zich niet voorstelt dus ik weet niet door wie ik uitestelend geholpen ben.

Aardige mensen.

Friendly environment and people.

My appointment completed immediately and the professionals took great care of me.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Kundige mensen, wel veel wisselingen

Vriendelijke en kundige mensen. Maar de meeste tandartsen blijven er niet lang. Afspraken lopen niet uit, ik werd op tijd geholpen.

Nette praktijk en goed geholpen

Ik werd netjes te woord gestaan en alles werd goed bekeken en uitgelegd en ook voor de vervolgafspraak hoef ik niet heel lang te wachten.

Professioneel, uitermate deskundig en vriendelijk in het contact

Ik was blij verrast te horen dat de afgebroken (snij) tand gelijk gerepareerd kon worden en idd stond ik, zoals voorspeld bij aanvang van de behandeling, met een half uurtje weer buiten. Vakmanschap met mooi resultaat, het voelt weer als mijn eigen tand. Dorien, Eindhoven

Begripvol

Altijd vriendelijk en de tijd nemend. Meedenkend in mijn situatie.

Zorgvuldige behandeling

Er wordt meegedacht en overlegd over de behandeling

Efficiënt, duidelijk en vriendelijk.

Bij samenwerkende tandartsen zijn de afspraken altijd zeer prettig, efficiënt en duidelijk. Ik voel me op me gemak en heb het idee dat mevrouw Alberga erg ervaren en kundig is.

Zo als gewoonlijk weer perfect geholpen

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.