In een woord geweldig

Zeer deskundige begeleiding super fijn telefonisch te woord gestaan door vriendelijke receptioniste snel en duidelijk advies gekregen deze praktijk is zeker een aanrader

Kundig en lief

Zeer kundige tandartsen en erg lief.

Mooi snel en uiterst vakkundig geholpen

Always a pleasant experience

The doctor makes very good practical recommendations so you don't pay money when you don't have to. The quality has always been good. I am a customer there for almost 7 years now.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Snel geholpen

Vriendelijk en meedenkend

Prima, snel aan de beurt, aardige behandelaars.

Zie boven.

Het is nooit mijn hobby, deze tandarts legt wel alles goed uit

Very Good

I have always good and excellent experience with Jeromy

zeer snel en prettig geholpen bij afgebroken kies

Ik kon dezelfde dag terecht toen ik belde vanwege een afgebroken kies. Tandarts Alberga heeft het probleem snel en vakkundig opgelost. Wel zal op termijn een wortelkanaalbehandeling nodig zijn. De tandarts gaf aan hiervoor een offerte te zullen sturen.

Prettig tandarts bezoek!

De tandarts en de mondhygieniste waren allebei heel rustig en heel duidelijk daardoor was ik compleet op mijn gemak!

Erg prettig

Prettig in de omgang en goede communicatie.

altijd correct en goed geholpen

ik word altijd vriendelijk geholpen. Deze keer echter door zowel een andere mondhygiëniste als een andere tandarts wat waarschijnlijk te maken heeft met vakantie? Er vinden regelmatig mutaties plaats maar daar heb ik niet zoveel last van alleen de ene heeft niet altijd dezelfde visie als de andere.Dat brengt je soms aan het twijfelen.

Zeer vriendelijk en goed behandeld

Voor zover dat gaat bij trekken van 3 kiezen, uitstekende behandeling. Netjes uitgelegd wat ze ging doen en op m'n gemak gesteld. Professioneel en vaardig.

Uitstekend behandeld

Klantvriendelijk, veel rekening houden met gevoelige punten en nette schone behandeling

Uitmuntend

Goed geholpen behulpzaam duidelijke uitleg. Op een hele vriendelijke manier bejegend. Zo wil je altijd geholpen worden. Zowel bij de receptioniste als de tandarts en hun assistente..

Vriendelijk geholpen en goed advies ontvangen

Positieve ervaring! Na een poos in het buitenland te hebben gewoond kwam ik na 5 jaar weer terug. Jordy van 't Hof heeft me vriendelijk geholpen en advies gegeven over mijn gebit. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik geen onnodige kosten maak en heeft me eerder behandelingen afgeraden dan aangesmeerd. Ik raad deze praktijk zeker aan!

Zoals altijd weer prima ervaring!

Geduldig, kundig

Zeer fijn praktijk waardoor ik graag naar tandarts ga

Ik ben heel erg enthousiast over deze praktijk, ik heb echt het gevoel dat we samen zorgen dat mijn gebid nog 100 jaar meegaat. Daarnaast heel vrolijk en opgewekt personeel. zowel mondhygiënisten en tandarts erg kundig. Ik weet alleen niet de naam van mijn tandarts, maar zij is top.

Zorg die je tanden verdienen

Vakkundig afspraken nakomen

Prettig en op tijd.

Vriendelijk ontvangen, op een prettige manier en op tijd mijn behandeling ondergaan. En dit is voor iemand die altijd buikpijn krijgt als die naar de tandarts moet wel fijn.

Professionele en vriendelijke behandeling

Ik en mijn gebit zijn tevreden over de medische hulp die ik van Samenwerkende Tandartsen Eindhoven krijg.

Super fijne tandarts

Jordy neemt altijd de tijd en stelt je gerust! De perfecte tandarts voor mensen die angst hebben.

Deze ervaar ik als prettig.

Ik ben goed geholpen door erg vriendelijk personeel!

Willemstraat 63

5611 HC Eindhoven

Over Samenwerkende Tandartsen Eindhoven

Bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Willemstraat in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Eindhoven ook terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.