Fijne behandelaars

Wel vervelend dat ik weer een nieuwe tandarts heb, maar hij was kundig

N.v.t.

N.v.t.

Nvt

Nvt

Goed.

Rustige kalme omgeving. Ben er op mijn gemak

vriendelijke mensen

gewoon goed

Prettige ervaring met de mondhygiënist.

Ook met de tandarts.

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Goed, vriendelijk ontvangen en deskundig behandeld..

Goede samenwerking tussen mondhygiëniste en tandarts

Behandeling snel en goed.

Heb gezegd wat er aan de hand was,foto gemaakt en bleek gaatjes te zitten en een ontsteking. Hebben besloten er uit trekken. Nu geen last meer. Hoera. groetjes Gerrit.

Altijd goed afgelopen week minder

Door een communicatiefoutje werd ik door een nogal bozige assistente gebeld , in de veronderstelling dat mijn afspraak om 0830 zou zijn was deze blijkbaar om 0800 ,de herinneringsmail zaten de spam.. Normaliter ben ik altijd op tijd dit is dus een keer misgegaan dat kan gebeuren maar een ietwat andere manier van communiceren aan de telefoon was meer passend geweest ... uiteindelijk netjes opgelost hoor.. dus dat was prima .

Snelle diagnose gesteld en vervolgafspraak kunnen maken

Snelle diagnose gesteld en vervolgafspraak kunnen maken

Tandarts super, organisatie slecht

Ik kon geen afspraak maken via de site (kan kennelijk alleen kort na de halfjaarlijkse herinnering. Ik wil op de site kunnen zien wanneer ik voor het laatst geweest ben. Ik moest dus telefonisch een afspraak maken, maar dat ging moeizaam, moest 3x bellen! Uitvoering door mondhygiëniste en tandarts was super

Volgens afspraak op tijd en goede behandeling

Afspraken qua tijd goed nagekomen. Duidelijke toelichting op behandeling met adequaat inzicht in kosten

Netjes geholpen

Prima geholpen. Goede uitleg.

Fijn dat deze mensen rekening houden met mijn angst

Goede snelle service

Helder, duidelijk en professioneel als altijd. Goed geholpen en goed geïnformeerd.

Leuk overal

Maar onze assistent wat de arts gehuplen hebben. Hij was heel hardhandig in mijn mond. Zachter en met meer begrijp, dat hij in een andere ze mond werken, zult goed weest.

Snel geholpen

Ik was heel snel aan de beurt. Vriendelijk geholpen. Ik vond het tandvlees controleren en tandsteen verwijderen wel wat ruw gaan. Gaat meestal iets voorzichtiger.

Prettige eerste ervaring op nieuwe locatie

Voor controle afspraak geweest, prima op tijd en vriendelijke mondhygiëniste en tandarts. Mondhygiëniste vroeg regelmatig of het goed ging en werkte relaxed, dus niet zo ruw als ik in het verleden wel eens heb meegemaakt. Wel nu een hele grote praktijk met, voor mij, allemaal nieuwe gezichten. Ook niet echt voorgesteld, wat het geheel wat onpersoonlijk maakt.

goed geholpen

ik ben vriendelijk geholpen

Ik ben prima geholpen, vriendelijk, en duidelijke uitleg.

Ik ben prima geholpen

Ik ben prima geholpen en gerustgesteld met het trekken van een kies.

fijn geholpen

Goed geholpen

Duidelijke uitleg hoe ik nog beter kan poetsen

Vriendelijke behandeling

Zie boven

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.