Heel aangenaam.

Goede ontvangst en goede uitleg.

Goede ervaringen

MAAR, we moeten eerst de rekening afwachten voor een goede beoordeling, prijs en kwaliteitverhouding.

Afspraken liepen erg uit

De wachtkamer zat vol met mensen die al een uur na de afspraak nog zaten te wachten. Ik werd ca 20 minuten later geholpen. Ik zou het fijn vinden als afspraken minder strak werden gepland op de donderdagavond. De afspraak zelf was top! Gastje geboord zonder pijn, zo blij met deze tandarts

Benadering assistent kan beter

De benadering van de assistent naar onze kinderen was niet perse prettig. Erg kort door de bocht, weinig empathie. Vrij harde en directe aanpak als je het mij vraagt. Ik ben dit niet gewend van jullie. Het is fijn als de kinderen rustig benaderd worden zodat hun ervaring positief is. Het was ook op sommige momenten echt prima maar over het geheel gezien hebben we betere ervaringen om het zo maar te zeggen. Ik weet de naam van ass niet meer maar de tandarts is Bonino en die is altijd super lief en fijne benadering. We zijn afgelopen maandag 21 nov geweest voor een afspraak einde van de middag.

Tevreden

Tevreden met de deskundigheid van zowel de tandarts , als de mondhygiëniste ( A. Isiklar) maar bovenal blij met het resultaat van de behandelingen.

Gewoon goed

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling.

bijzonder klantvriendelijke praktijk

Je wordt daar echt gezien en gehoord .

very nice experience

I went through the initial dental check-up and dental cleaning. The dentist will explain my situation to me patiently and give me an approximate cost. The booking process is also very convenient.

Alleen maar positieve ervaring!!

Begripvol als je angstig bent. Top.

Snel een afspraak en perfect geholpen

Frame was stuk, dezelfde dag een afspraak en volgende dag gereed.

Alles gewoon uitstekend

Order en netheid

Zijn vriendelijke en op tijd volgens mijn af spraak.

Vriendelijk, vragend en fijn geholpen.

Fijne hulp, duidelijk wat ze doen en vragend hoe het is.

Ik ben erg leuk maar ook goed geholpen

Heel goed

Heel goed

Professionele zorg, vriendelijk personeel

Goed geholpen

Ik vind de tandartsen kundig en er wordt altijd verteld wat ze gaan doen. Prima

Rustige fijne medewerkers

Goede begeleiding en uitleg

Gaatjes boren en vullen

Mijn ervaring bij het boren en vullen zonder verdoving is alsvolgt: natuurlijk heb ik er zelf mee ingestemd om dit te doen zonder verdoving. Ondanks dat het boren bij 1 kies iets gevoeliger was toch door gegaan. Het is zeker iets wat ik vaker ga doen

Cxxx

Er wordt goed meegedacht, ontspannen sfeer en professioneel.

Professioneel en betrokken

Uitstekende vakkundige tandarts.

Mijn tandarts nam zich alle tijd om zijn werk goed te doen. Tijdens de behandeling vrolijk en relaxed.

vriendelijk en accuraat geholpen

correct en snel geholpen

Correct en duidelijk

Correct en duidelijk in één zin van balie tot de tandarts stoel professionele mensen

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.