Correct en duidelijk

Correct en duidelijk in één zin van balie tot de tandarts stoel professionele mensen

Snel voor afspraak

professioneel en vriendelijk

Sinds jaar en dag patient.

Vriendelijk en zorgvuldig

Ik wordt altijd vriendelijk en zorgvuldig geholpen. Alles wat gebeuren moet wordt goed uitgelegd. Als er iets is mag ik altijd terug komen.

Correct geholpen

Eerste keer bij deze praktijk. Correct geholpen, duidelijke uitleg.

Goede tips gekregen, goede behandeling.

geen extra wachttijd, vriendelijke en duidelijke uitleg behandeling

Waar ik oorspronkelijk niet tevreden was over behandelingen van d tandarts Dobresccu, heb ik verzocht naar andere tandarts en nu de behandelingen door mevr. de Looff ben ik helemaal tevreden.

Super toffe praktijk

Ik ben super netjes te woord gestaan door de balie medewerkster Jill om een afspraak te maken. Op de dag van afspraak ben ik langs geweest preventie assistente Renate geweest die me goed heeft geholpen en vervolgens werd ik nog door de tandarts Rodrigues na gekeken. Alles was prima ! Super service.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Goede kundige tandarts

Goede tandarts die mij op mijn gemak steld gezien ik grote angst heb.

Goed behandeld en aardige mensen

Het is gewoon een hele goede praktijk Stellen mensen gerust tijdens de behandeling

Overall oké

Niet tevreden met laatste behandeling

Ik heb de controle als niet vervelend ervaren. Het schoonmaken is nooit fijn, maar werd op een prettige manier uitgevoerd en het gesprek met de tandarts was prima.

De mondhygiënist en de tandarts was een goede ervaring qua behandeling: vriendelijk en professioneel.

Nette beh an

Nette behandeling.

Ik wordt netjes en vriendelijke behandeld. Als ik vragen heb kan ik die stellen

Controle

De controle afspraak was 5 minuten. Erg kort . En werd doorverwezen naar mondhygiënist. Tandsteen verwijderd de tandarts niet meer . Dat wist ik niet .

Vlot geholpen

Prettig

Prima.

Ik ben super tevreden over mijn tandarts

We worden altijd goed geholpen door hem!

Mijn kies was in de avond laat afgebroken en de volgende morgen kon ik al gelijk terecht!!!

Zeer prettig tandartsbezoek

We kwamen voor controle en kregen erg fijne zorg en aandacht. We hadden het gevoel dat ze echt voor ons de tijd namen.

Niet best.

Binnen 7 minuten stond ik weer buiten, de assistente was nog bezig met gebied reinigen terwijl de tandarts er al aan kwam. Heb het idee dat proces binnen deze organisatie veranderd is en niet ten gunste van de klant.

Oke.Tevreden.

Er werd met me meegedacht voor een juiste oplossing van het tandenprobleem(Assistente zeer aardig).

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.