Oke.Tevreden.

Er werd met me meegedacht voor een juiste oplossing van het tandenprobleem(Assistente zeer aardig).

Tevreden

Met veel aandacht en professional handelen werd ik geholpen , goed overleg tussen tandarts, assistente en patient.

Wij zijn erg blij bet onze tandarts Marieke

Ze doet gaar werk zeer zorgvuldig

Snel en goed geholpen

Prettig en goed geholpen. Een losgeraakte kroon werd binnen een half uurtje herplaatst.

Fijne ontvangst

Vriendelijke tandarts en mondhygiënste

Mijn tandarts en mondhygiëniste zijn echt top! Ik kom altijd met een fijn gevoel weg. Er wordt goed overlegd over eventuele behandelingen en uitstekend advies.

Geweldig team

Zeer vakkundige behandeling.

Het ging goed

Het ging goed.

Tandarts doet alles om je op het gemak te stellen

Lachen!!

Lieve tandarts stelt je goed op je gemak.

Netjes geholpen

En ik vind de humor van de tandarts leuk

Goed geholpen

De assistente deed het prima en goede uitleg en de tandarts ook.

in alles ben ik erg tevreden

Vanaf het begin was de ondergaan van de behandeling erg prettig

Fijn geholpen

Goede gebitsreiniging gehad ben erg tevreden. I.v.m mijn ziektebeeld goede verzorging gehad!

Kort maar krachtig

Ik werd snel geholpen er hing een goede sfeer en kreeg goed advies

Goede ervaring met mondhygiëniste

Ik ken haar al tijdje. Ze is rustig neemt de tijd. Fijne ervaring

wederom prima

Ik ben van te voren goed op de hoogte gebracht wat er ging gebeuren.Daardoor ook niet tot nauwelijks gespannen. Er werd tijd genomen voor de behandeling. Nadien werd mij goed uitgelegd wat te doen en te laten en met wie ik contact op kon nemen bij evt klachten.

Zeer kundig en vriendelijk

Zeer kundig en vriendelijk

Goed, van de pijn af geholpen

Fijne behandeling gehad

De assistente heeft een leuke babbel. Ook met de kinderen heel erg leuk!

Uitstekend. Ze stellen je erg gerust en op je gemak

Hartelijk dank voor de snelle hulp, van het trekken van een kies.

Vakwerk

Er was sprake van het kapot gaan van een oude vulling. Dit is vakkundig weer verholpen.

Respect voor hun werk met veel geduld.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.