Tandarts is duidelijk en geeft eerlijk haar mening

Goede behandeling + zie bovenstaande

Voel me erg op mijn gemak

Hele fijne tandarts, stelt je gerust en geeft goede uitleg. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat er echt even tijd voor je wordt genomen.

Ontbreken van vakmanschap.

Aangezien de basisverzekering aangeeft dat je om de 5 jaar gratis protheses kunt krijgen, heb ik daar eind 2023 gebruik van gemaakt. Uiteindelijk ben ik geholpen met 2 nieuwe protheses ( boven en onder) op donderdag 19 december 2024. Hiervoor heb uw locatie zo’n 15 keer een bezoek gebracht t.b.v. plaatsen, afdrukken, passen, enz. enz. Meer dan een jaar bezig geweest voor 2 nieuwe protheses. Ik vind dat ik dit moet melden omdat ik zo’n tijdspanne een beetje teveel van het goede vindt. Daarom denk ik dat ergens vakmanschap ontbreekt, waar weet ik uiteraard niet wie of wat in zo’n proces faalt.

zeer goed

nvt

Alhoewel de behandeling pittig was ben ik heel blij met hoe deze is verlopen

Pittige behandeling vanwege verwijderen ver-standskies en ook nog een diepe vulling onderkaak. Ik was erg bang vooral voor het verwijderen kies. Ik ben ontzettend goed begeleid heel kundig behandeld en er was alle begrip en aandacht voor mijn angst. Ik heb vrijwel geen pijn gehad na de behandeling. Complimenten voor de tandarts en de assistente.

Ik was meteen aan de beurt. De tandarts was vriendelijk en nam de tijd voor mij.

Werd dezelfde dag geholpen bij een probleem

Had een afgebroken vulling in een kies en werd dezelfde dag goed geholpen.

Prettige sfeer

Prettig sfeer goed en zeer vriendelijke personeel en tandart van lith zeer kundig

Goede ervaring

Duidelijk met wat ze doen, zeer vriendelijk personeel

Vriendelijk en Goed

Mijn ontvangst was goed

Je wordt gewoon goed behandeld. De afspraak van tijd was heel goed.

Fijn open en ontspannen gesprek.

Zorgvuldige controle en fijne communicatie. Vertrouwen past hier als kwaliteit.

Ik ben goed geholpen.

Moet er na ieder bezoek zo'n vraagformulier worden toegestuurd?

Fijne eerste keer.

De tandarts had zich netjes voorgesteld. En is eerlijk in zijn antwoorden. Verder aardige mensen.

Balen dat mijn nood kroon zo snel los gaat

wij hebben niet altijd onder controle , beter wat vervelend we gaan U helpen. Wel snel geholpen.

Fijn dat het mogelijk is tandsteen te verwijderen op dezelfde afspraak.

Super hoe mijn dochter begeleid werd

Mijn dochter mocht voor de eerste keer naar de tandarts. Er werd op een hele leuke manier met haar gesproken en alles werd heel rustig en speels aan haar uitgelegd. Ze liet dan ook alles toe zonder problemen en vroeg na afloop zelfs of ze nog een keer mag.

een beetje mixed feelings

Afgelopen donderdag controle gehad, dag van te voren is 1 van mijn kiezen afgebroken. controle weer perfect uitgevoerd dus helemaal goed. wel heel vervelend dat ik pas eind januari(!) geholpen kan worden voor herstel van de kies.

Goed en fijn geholpen

Kies moest getrokken worden. Was erg gespannen. De tandarts legde de behandeling helder uit en stelde me op mijn gemak. Tijdens de behandeling stelde de assistente me ook op mijn gemak. Dankjewel dames!!!!

Zeer snelle hulp na het afbreken van een stukje kies. Ben helaas de naam van de behandelende arts vergeten. Sorry

Heel goed

Snel en goed gecontroleerd

Vriendelijk personeel

Wordt goed en prijzen-en-beschikbaarheid professioneel geholpen.

Goede en prettige tandarts

Vooraf goede informatie en gesprek over de te verwachten behandeling. De behandeling verliep vlekkeloos

fijne behandeling gehad

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.