Ik was goed ingelicht wat er moest gebeuren/veranderen aan hoe ik mijn tanden doe poetsen vorig jaar. Ik heb het advies opgevolgd en mijn tanden en tandvlees zijn nu perfect.

Uitstekend vriendelijk etc

Fijne jonge tandartsen, dus de nieuwste technieken geleerd. Vriendelijk en duidelijk. Perfect,

Fijne tandarts

Geeft duidelijk aan wat en waarom ze wat gaat doen. Ook assistentes zowel in de ruimte als aan de balie vriendelijk en behulpzaam.

Is goed

De behandeling rustig

Gewoon goede tandarts

Neemt de tijd en deskundig goede uitleg

Fijn

Fijne ervaring

Ben netjes en vriendelijk geholpen, leggen netjes uit wat ze gaan doen

Top service!

Ontzettend fijn, professioneel en adequaat geholpen. We voelen ons erg op ons gemak, alle vragen worden beantwoord en er heerst een relaxte sfeer, waardoor zeker mijn dochter zich op haar gemak voelt (na periode van tandarts vrees) Dossiers zijn keurig op orde en er worden geen onnodige behandelingen opgedrongen.. chapeau!

Vriendelijk, meedenkend, probleem oplossend.

Voel de geïnteresseerde persoonlijke aandacht.

Fijn om daar te komen!

Het is fijn om bij jullie te komen. Rustig en goede uitleg , ze stellien je op je gemak

Voor controle mijn gebit uitgebreid en zorgvuldig nagekeken

Vriendelijk.

Altijd duidelijke uitleg over wat ze doet.

mijn ervaring was heel goed.

mijn ervaring was heel goed.

Goede behandeling

Super eerlijk

Geweldig persoon die Gabriella

Prettig

Heb niet lang hoeven wachten. Was 7 min later dan afgesproken tijd aan de beurt. De Tandarts was vriendelijk, duidelijk en vlot. Ik heb altijd dezelfde Tandarts. Dat is wel fijn omdat deze persoon mij bekend is en omdat ik haar als prettig, vriendelijk en professioneel ervaar. Ik heb geen idee hoe ze heet.

Echt perfect

Ik ging ivm afgebroken vulling. Kon snel terecht, bij eigen tandarts. Werd ook meteen afgehandeld. Contact erg prettig. Behandeling pijnloos.

fijne behandeling

prettige benadering en fijne behandeling zoals ik gewend ben bij deze mondhyg.

Uitstekend behandeld en uitstekende uitleg.

Vriendelijke tandarts en assistente en zeer duidelijke uitleg. Alles verliep erg vlot.

Fijne uitleg, kundig en vriendelijk!

Snelle en goede service

Deskundige en vriendelijke behandeling

heel prettig

zeer tevreden

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.