Alle lof

Geen centje pijn en netjes gemaakt ( prima kleur)

Prima behandeling

Goede behandeling en uitleg. Plus Goede advisering over ragertjes

Prettige behandeling, en snel

Goed geregeld daar.

Persoonlijk en vakkundig advies

Ik werd op een prettige manier verwelkomt en geholpen door ál het personeel. Ze hebben daar alles op orde en alles wordt duidelijk uitgelegd. Er werd duidelijk verteld wat er aan de hand was. Dit lieten ze mij ook zien d.m.v. een scherm. Ik merkte wel dat ze snel klaar wilde zijn met mijn afspraak. Dat kwam wat haastig over.

Gewoon goed rustig en aardig en goede uitleg voor ze gaat beginnen!en

Top! gewoon goed en aardig en goede uitleg wat er gaat gebeuren!

Goed geholpen

Effectieve en efficiënte Klantgerichtheid

Berend was een betere tandarts

Helaas hebben alle tandartsen het te druk het zou fijn zijn als we een tandarts in de avond zou kunnen in plaats van altijd tijdens kostbare daguren

vakkundig en precies

alles prima ,alleen jammer dat ik niet weet welke tandarts me heeft behandeld

Heel goed

Zeer kundig en vriendelijk

Correct duidelijk

Met een duidelijke uitleg. Netjes behandeld. Heel ontspannen

Too

Fijne rustige benadering

Gewoon goed

Goede behandeling van mondhygiënist gehad. Vriendelijke man

Snel geholpen

Snel en goed geholpen

Prima snel en goed

Halfjaarlijkse controle; goed en gezellig

Ik heb de indruk dat er structureel goed gecontroleerd wordt. Niet alleen een moment-opname.

Vakkundig bezig

Fijne en persoonlijk geïntegreerde behandeling

Rust en prettig

Zie bovenstaand

Vriendelijk

Kwam voor controle dit was zo gebeurd, vriendelijk personeel

Snelle en goede behandeling.

Ik word door mijn tandarts altijd goed behandeld. Verder niets aan toe te voegen.

deskundig

Deskundig en erg vriendelijk

zeer goed

Goede behandeling en communicatie

Prettig

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.