Prettig

Meteen en pijnloos geholpen

Aryan is erg bekwaam en voorzichtig. Mijn tand is direct gemaakt en het was pijnloos.

Erg goed

Ze legde alles goed uit. En namen goed de tijd

Over het algemeen goede ervaringen met de praktijk.

Ervaring is oké,er wordt goed uitgelegd en duidelijk over hoe het met je gebit is

heel goed

Duidelijke uitleg

Duidelijke communicatie

Fijne tandarts en mondhygiënist

Prettige ontvangst, goede uitleg en altijd oog voor de cliënt. Zowel tandarts als mondhygiënist zijn erg fijne mensen.

Deskundig geholpen

Een ervaren en deskundige tandarts. Vraagt door en maakt een goede afweging qua behandeling. Betrekt mij hierbij en overlegt hierover. Verder vind ik haar als persoon rustig en straalt vertrouwen uit. Kortom een uitstekende tandarts en professional.

Vakkundig!

super fijn

De kinderen vonden het leuk en snappen nu beter dat de tanden vies blijven als ze niet goed poetsen, ze hebben nu met kleurstof zelf gezien hoe vies de tanden kunnen blijven en zijn nu veel beter aan het poetsen.

een vriendelijk kundig en zorgzaam team

Zoals hierboven kundig zorgzaam en vriendelijk team

Vriendelijke en fijne tandarts

Behandeling moet nog

Alles was perfect.

Enkele dagen een "zeurende kiespijn". Naar de tandarts. De tussentijdse afspraak met behandeling kon op dezelfde dag gerealiseerd worden. Top. Het inleidende onderzoek en gesprek daarbij perfect. De behandeling (2 kiezen trekken) verliep naar verwachting en goed. Het afsluitende gesprek was volledig en duidelijk.

Vriendelijk en professioneel

Mijn ervaring met de mondhygiënist is altijd goed, vriendelijk, attent en professioneel. Met de tandarts ook prima nu, in eerdere keren kon zij wat nukkig zijn. Nu heel vriendelijk, goede uitleg en attent. Dus prima zo.

De behandeling is prima bevallen, vriendelijk en vlot.

In tegenstelling tot jaren geleden werd er nu na de controle door de tandarts meteen mijn tandsteen verwijderd door (waarschijnlijk) een mondhygiëniste. Een aantal jaren geleden moest je voor de mondhygiëniste een aparte nieuwe afspraak maken.

Ik zal deze tandarts aan een iedereen aanbevelen

Na mijn controle en duidelijke en goede uitleg gehad over de electrische tandenborstel. Geen commercieel verhaal maar een goede uitleg over de voor en nadelen. Je krijgt ook een duidelijke uitleg als er een behandeling moet gaan plaatsvinden.

Oké

Lange wachttijden

Ik ben prima geholpen alleen jammer dat het zo lang moet duren voor je aan de beurt bent, spoed is 29 dagen

ging best goed

Ik had een afspraak voor een nieuwe vulling in een kies achter bovenkaak. Vooraf wist ik, dat dit een half uurtje kon duren, ik vroeg erom en er werd globaal verteld, wat het inhoud en of wat er ging gebeuren. Met verdoving en een hulpstuk voor de kaken van elkaar te houden ging het best aardig. Na een half uurtje was ik klaar en kon ik weer gewoon bijten.

Hele fijne tandarts.

Afspraken lopen altijd keurig op tijd en dat is voor zo'n bangerik als ik ...wel zo fijn. Lisette stelt me altijd op mijn gemak en geeft keurig advies over hoe ik mijn tanden zoo lang mogelijk kan behouden.

Fine ervaring

Fijne en duidelijke uitleg van wat er aan de hand is.Vriendelijke tandarts en assistentes.Nemen alle tijd van de wereld.Hele fijne ervaring

Vriendelijk en netjes geholpen

Vakkundig geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.