Vriendelijk en netjes geholpen

Vakkundig geholpen

Goed geholpen

Met plezier naar de tandarts

Lisette zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en werkt heel nauwkeurig.

Nam de tijd, rustig en bekwaam.

Fijne tandarts,. Vroeg eerst of ik zelf vragen en/of opmerkingen had voor de controle begon. Gaf goede tips om gaatjes te voorkomen in de toekomst.

Weer fijne behandeling gehad.

Na kort gesprekje weer goed behandeld. En zoals u zelf al schrijft, toegankelijk ,gastvrij en gedreven.

Ik had in de ochtend gebeld dat ik pijn steken voelde in mijn wang. Ik belde op, het duurde lang voordat iemand de telefoon opnam maar de assistente vroeg of ik die middag al kon komen. De tandarts heeft het gecontroleerd en mij gerustgesteld.

Goed geholpen

Tandarts is rustig en legt goed uit wat hij ging doen. Was lange zit, maar goed te doen.

Goed geholpen

Goed geholpen, ik heb geen 10 gegeven omdat ik een andere keer te lang heb moeten wachten en Gemert en Beek en Donk allebei niet bereikbaar zijn tussen kerst en nieuwjaar en dan helemaal naar Eindhoven moet

Mondhygiëniste is heel lief, geduldig en begripvol.

Ellendig, maar door aanpak mondhygiëniste (goed) te doen.

Geen stress met deze tandarts.

Deze tandarts stelt je op je gemak. Geeft aan wat zij doet. En is gewoon aardig.

Heel tevreden.

Vriendelijke ontvangst, deskundig, goede uitleg, goede behandeling van zowel tandarts als mondhygiënist.

Prettig vezoek

Mijn bezoek verliep prettig. Alles was ook goed met m'n tanden. Ik wilde iets over mijn dochter vragen en dit was ook geen probleem.

Zeer vakkundig en goede uitleg.

Zeer goede uitleg en een vakkundige tandarts.

Vriendelijk geholpen en deskundig

Ontspannen ontvangst en zowel mondhygiënischte aks tandarts zeer kundig! Uitleg over wat ze doen ervaar ik als prettig.

Goed ontvangen

Aardige tandarts Ze heeft meteen ontdekt wat het probleem is en ook goed uitgelegd wat het gevolg is. Alleen jammer dat ik pas over 4 weken aan de beurt ben. Heb dan nog 4 weken een vieze smaak in mijn mond

Vriendelijk en vakkundige arts

Ze neemt de tijd en legt dan duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn

Hele fijne behandelingen.

Service geen mondjesmaat maar een kroon op jullie werk!!!

heel goed

gastvrij goed met de tijd

Snel geholpen

allemaal heel vriendelijk

Heel goed ervaren.

Heel rustig ervaren en goed verlopen.

Zenuwslopend

Tand afgebroken aan achterzijde links tegen de verstandskies aan. Moeilijk zei Joan tegen mij. Ik zei hoop dat je hem redden kunt. Ging hij proberen. Zenuw lag bloot ongeveer. Ik ben verdoofd en had uit voorzorg al 2 paracemol ingenomen. Zal wel gescheeld hebben maar die zenuw deed zijn best om te plagen. Tandarts heeft geweldige job gedaan. Tand zit er nog en het voelt prima. Zenuw speelt nog steeds op maar wordt minder en minder. Hoofdpijn zakt nu ook weg. Dankjewel great job. Groeten Wim

Weggestuurd met niets

Echt slecht je komt met klapperende tanden sinds 2 dagen en wordt 1 minuut later al weer weggestuurd met geen antwoord

Zorgvuldig en nauwkeurig.

Vriendelijk en ontspannen.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.