Zorgvuldig en nauwkeurig.

Vriendelijk en ontspannen.

Deskundig, vriendelijk

Hele fijne, kundige, vriendelijke mensen

De titel zegt genoeg!

Duidelijkheid

Prettig

Prima ervaringen

Duidelijke uitleg over mijn vragen waardoor ik gemakkelijker een beslissing kan maken over hoe, wel(ke) of geen verdere behandeling(en) te nemen

Vlotjes gegaan

Prima verlopen

Goedemorgen behandeling en vriendelijk.

Correct behandeld

Correct behandeld

Goed geholpen met advies

Goed geholpen met advies om alles makkelijk bij te houden

Altijd correct

Nette ontvangst en fijne mondhygiënist

heel goed

vriendelijk en professioneel.

Positief.

Op tijd, vriendelijk en kundig geholpen

erg goed

Ik vond het fijn dat er een studente op mij mocht oefenen/ervaring op mocht en kon doen. Ik heb zelf ook heel veel studentes begeleid en weet hoe belangrijk praktijk is.

Ben heel tevreden over mijn mondhycanist, is heel kundig en heel aardig,daarom wil ik hem ook,en ook liefst geen ander

Bijzonder goed

Goede uitleg en de behandeling heeft goed aangeslagen, dus goed advies!

fijne behandeling gehad en het heeft geholpen

Deskundig en klantvriendelijk geholpen

Enige minpunt was dat de receptionist lang aan de telefoon was en ik dus wat langer moest wachten voor het maken van een vervolg afspraak

netjes en goed geholpen bij de mondhygiëniste.

Goed geholpen. Vriendelijk personeel

Gezellige en goede mondhygiëniste mevrouw Geurts ..!!

Vriendelijk

Zoals altijd efficiënt, vriendelijk en zeer professioneel

Deze tandarts levert altijd uitstekende zorg met een efficiënte, vriendelijke en zeer professionele aanpak. Ik ben zeer tevreden met elke afspraak en voel me in goede handen.

Zoals altijd heel meedenkend en ondernemend

Heeltevreden

Goede begeleiding, professioneel

Goed , begeleidend in woorden , wat ze doet

Vriendelijk, en vakkundig

Hij is vriendelijk, geeft duidelijke uitleg wat hij gaat doen. En is vakkundig

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.