Fijne tandarts

Is prima gegaan.tevreden met mijn tandarts

Zoals verwacht

Prima. Alles ging zoals voor die tijd was besproken.

Goede manier van afspraken maken. Geen wachttijd

Goede ervaring

Wat een rust en efficiëntie straalt het team uit. Er wordt naar je geluisterd en de behandeling wordt vakkundig uitgevoerd.

Direct geholpen met een prima resultaat

Zie hier boven.

Controle bij Tandarts gehad en naar Mondhygiëniste geweest. Vakkundig, goede uitleg gekregen en ze zijn erg vriendelijk . Ook de receptioniste is erg vriendelijk en doet haar werk goed. Blij met deze praktijk wat eerder van tandarts Pollman was. Namen van de medewerkers van deze praktijk onthoud ik niet.

prima geholpen

Een hele aardige tandarts.

De tandarts was erg aardig en legde elke stap uit.

Vakbekwame behandeling genoten.

Met rustige tandarts ,die secuur werkt.

Goed en rustig vriendelijke behandeling

alles prettig verlopen.

Prima behandeling.

vriendelijk

Vriendelijk, goede uitleg.

Prettige sfeer

Fijne praktijk

Prima tandarts

Slechte planning

Geen prettige ervaring ontrent afspraken maken

Prima professioneel geholpen en vriendelijk

Er wordt ruim de tijd genomen

administratief onvoldoende tweede keer

Deze week afspraak tandarts mondhygiënist. Bleek dat er geen afspraak was voor de mondhygiënist gemaakt . Nu speciaal terug voor een nieuwe afspraak. Begin van jullie samenwerking waren ze mij vergeten in de wacht kamer . Ik had mij voor tijd keurig gemeld bij de balie. Bij tandarts Boland klopten de afspraken altijd en werd je keurig op tijd volgens afspraak opgehaald nooit zoiets meegemaakt . Ik hoop op beterschap . Vriendelijke groet Wim Sturris

prima, vriendelijk, goede adviezen

Goed geholpen

Proma

Goede communicatie en goede behandeling.

Nvt.

als je zelf ook goed je best doet

Goede mondverzorging is het halve werk

Zeer kort

Mijn controle was zeer kort, ik had niet het idee dat er gecontroleerd werd wat voorheen wel Gebeurde

Geen lange wachttijd en netjes behandeld

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.