Snel en zorgvuldige controle

Ik heb het gevoel dat het vakkundig gebeurd is.

Van receptie tot assistent - tandarts dik tevreden.

Vriendelijk en vakkundig.

in een woord kan niet beter

en alles precies op tijd

Prima behandeling

Vriendelijke medewerkers en duidelijke toelichting op de behandeling

Goed en direct behandeld

Prima en snel ontsteking opgelost

Fijn dat ik zo snel kon komen!

Fijn dat ik zo snel kon komen bij mijn eigen tandarts.

Goede kwaliteit en ervaring.

Is heel goed en netjes.

Prima.

Controle met aandacht uitgevoerd.

Controle met aandacht en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Wat mij opvalt is dat de stoel in de (boven) rug minder goed aanvoelt als bij eerdere controles. Kan natuurlijk ook aan mij liggen. Complimenten voor de receptioniste. Duidelijk en goede vervolgafspraak kunnen maken. Ook deze afspraak per mail ontvangen is prettig.

Goed en snel

Ik kwam voor een kies trekken. Verdovingsspuiten heb ik niet gevoeld. De kies was er binnen 2 minuten uit. Hechten ging ook snel. Aardige meneer en vriendelijke assistente. Al met al goed en snel, erg tevreden. Ik weet niet hoe meneer heet. Hij komt niet uit Nederland. Ik wil het telefonisch wel toelichten als jullie dat willen.

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en de behandeling werd rustig uitgevoerd

Jenitha was heel prettig in de omgang en gaf goed advies.

Prettig met duidelijke uitleg.

Ben altijd als de dood voor de tandarts. Assistent stelt je op je gemak. Rustig en bekwaam doet zij haar werk.

Prima, stond inclusief nieuwe afspraak met 10 minuten weer buiten!

Gemoedelijk

Verandering in praktijk

Na verandering van de praktijk doordat meneer polman met pensioen is gegaan, voel ik me minder prettig bij de praktijk. Onpersoonlijk contact met de tandarts. En de kwaliteit is minder dan ik ben gewend.

Vriendelijk en nauwkeurig!

Enige puntje, had een afspraak om 11.00 uur. Kreeg ‘s-morgens een telefoontje of ik 20 minuten eerder kon. Dat kon, echter was ik pas vijf voor elf aan de beurt.Telefoontje was mijn inziens dus overbodig.

Op tijd,vriendelijk . Altijd op woensdag geholpen door ?? Prothese

Snel en prima geholpen

Er was een stuk kies afgebroken, kon 1,5 uur later terecht voor een indicatie, volgende dag geholpen!

Snel en goed geholpen.

Prima geholpen

Uitstekend geholpen

Correct en vriendelijk geholpen door de assistente en dat was altijd al zo. Ga zo door. Mvg Dhr Weber.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.