Prettige tandarts, communicatie iets wat lastig.

Prettige tandarts, communicatie iets wat lastig, maar door wat langer doorvragen kwamen we er wel uit.

Vakkundige en vriendelijk

Deur naar receptie zat nog op slot. Duurde vrij lang voordat ik via de mail afspraakbevestiging kreeg voor nieuwe gemaakte afspraak.

ik vind dat iedereen zelf de keuze moet maken na welke tandarts men gaat. Vandaar aanbevelen Nee ik ben zelf erg tevreden over het verloop van mijn bezoek aan U zowel de behandeling als betreft hoe de afspraken gemaakt worden groet André Gotink

Slechter kan het niet gaan

Hij kan niet goed Nederlands. En hij heeft nog niet genoeg ervaring. Daardoor doet hij dingen mij angst aan jagen. Ik krijg er paniek van in mijn hoofd. Naar de tandarts gaan doet niemand voor zen plezier. En naar zijn gepruts heb ik de rest van de dag nog pijn in mijn mond gehad.

Rustig duidelijk goede afspraken

Prettige sfeer en goede medewerkers

Ik werd fijn ontvangen en hoefde niet lang te wachten. Ook het inplannen van een nieuwe afspraak ging snel. De tandarts en assistente waren erg vriendelijk.

Corect

Prima , snel geholpen

Goed geluisterd , en keurig behandel

Competente behandeling en vriendelijke bejegening!

Al jarenlang een tevreden patiënt.

Zeer goed behandeld

Snel en correct

Zoals altijd prima behandeling en contact

Na al die jaren nog steeds tevreden over iedereen.

Zeer positief

Zeer rustige benadering en netjes voorgesteld.

Alles goed geregeld

Vlotjes

Ik ben tevreden

Ik ben na te vredenheid geholpen

Begrip gekregen en goede rustig behandeling

Was erg teleurgesteld en super zenuwachtig. Mijn gevoel aan tandarts boland verteld, kreeg veel begrip. Daarna nasr jiska, mondhygiënist geweest. Verteld hoe het de vorige keer ging bij haar collega. Ze was heel rusig en deed echt hasr besr. Zelfs tandarts boland kwam kijken of het nu wel goed ging. Echt super, durf nu weer met een gerust hart naar de oraktijk. Maar naar haar collega ga ik nooit weer heen.

Empathisch

Tandarts Fabian is altijd attent&alert ook de assistentes dus met n tevreden goed gevoel onderga ik de behandeling

Erg prettig en veel begrip

Mijn ervaring met tandarts Boland is erg goed. Ik zal niet naar een andere arts vragen, wil ook alleen door hem behandeld worden. Dit omdat hij rekening houdt met mijn gebid problemen

Heel snel en fijne vertrouwde rust gevende benadering

Prettig manier van behandeling , rustig en geruststellende benadering

Prima, netjes, rustig

Tandarts was vriendelijk, ik kon blijven liggen voor de mondhygiëniste, de behandeling ging rustig en vriendelijk!

Weer uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen door Marleen Goede uitleg en heeft verstand van zaken

Snel geholpen

Netjes en snel geholpen

snel goed prima

prima, fijn om een mail te krijgen

Het is fijn om een mail te krijgen wanneer de afspraak is gepland. Kost geen papier en kan gelijk in de agenda gezet worden.

Ik werd goed en deskundig geholpen.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.