Goede behandeling

Uitleg behandeling was zeer goed

Gewoon heel goed

Prettig contact. Er wordt tijdens een behandeling altijd verteld wat er precies gedaan wordt. En dat kan ik zeer waarderen. Verder wordt er rustig gewerkt. Erg prettig.

vlot en vriendelijk geholpen.

Prettig geholpen

Geweldige tandarts

Tandarts straalt rust uit en stelt je op je gemak. Assistenten ook heel vriendelijk.

Uitmuntend

Fabian en Annemiek zijn een waar team. Fabian is een zeer bekwame en secure tandarts en Annemiek begrijpt precies wat hij Fabian nodig heeft. Ik moest voor controle naar Fabian, maar ik had ook een beschadigde kies. Na de controle en een foto ben ik teruggekomen om mijn kies te laten maken. Later bleek uit de foto dat een koude vulling versleten was en die is ook vervangen. Kortom na drie keer terugkomen op één dag ging ik weer met een perfect gebit naar huis… Dank daarvoor..

Het was goed

Het was goed mijn ervaring met tandarts was altijd dat ik bang was door dat ik heel snel pijn heb door mijn ziekte. Fybromilagie nu gaat stuk beter en tandarts legt ook uit.

Prima vakkundig en vriendelijk

Uitstekend geregeld

Goede tandarrsm

Prima sfeer

Fijne werksfeer dus je voelt je gauw op je gemak !!

Goede controle en goede nazorg.

Controle en nazorg (tandsteen ) netjes gedaan en rustige en goede uitleg

Gewoon goed

Prettige behandeling/controle

Goede behandeling

Professionele en vriendelijke tandarts en assistente

Geen op of aanmerkingen

Herstel vulling

Ondanks dat het niet altijd prettig is om naar de tandarts te gaan, wordt je hier goed geholpen. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven wat er gebeurd cq gaat gebeuren, het geeft een rustig gevoel. Pima

Ondanks angst, geen angst om te gaan!

Vriendelijke tandarts, assistentes en receptionistes. Luisteren naar je en kennen je bij naam. Iets wat helaas niet overal meer is. En belangrijk,dat je angst erkent wordt!

Minder erg dan ik had verwacht erg positief

Ik ben een angstpatient en was al bang ook al was het eerst een controle en nog geen ingreep,het was spannend maar de tandarts was rustig en erg vriendelijk dus gelukkig viel alles erg mee.

Prettig en snelle af spraak , werd goed geholpen zowel contact aan de telefoon en de behandeling!

Altijd vriendelijk op tijd en behulpzaam

alles.is.goed

je.word.netjes.geho;pen

Prettige en vriendelijke omgang met klanten.

Je wordt vriendelijk doorverwezen naar de wachtkamer. Keurig op tijd wordt je profesioneel en kundig behandeld. Prettig en vrijwel pijnloze behandeling.

Oké

Netjes geholpen!

Fijne tandarts

Prettige manier van benaderen.

Goed geholpen!

Moest gaatjes laten horen. Nergens last van gehad!

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.