Goed geholpen!

Moest gaatjes laten horen. Nergens last van gehad!

Voor mij kreeg ik een nieuwe tandarts en mondhygiëniste, en zeer tevreden, kom graag weer terug bij deze 2 personen.

Teleurgesteld dat een beetje tandsteen tijdens de controle niet verwijderd wordt.

Over de controle heb ik geen negatieve opmerkingen. Zelfs prima. Tot voorheen werd de geconstateerde tandsteen daarbij meteen verwijderd. Nu moet ik daarvoor extra weerkomen. Dit terwijl ik ook nog eens de enigste KLANT in de wachtkamer was. Ze moeten zich realiseren dat voor velen de daarvoor extra tijd en behandeling kostbaar kan zijn. Maar ja, jullie hebben een sterke positie.

Vertrouwd en fijn

Naar de tandarts gaan vindt niemand leuk. Maar de praktijk van dr. Boland is sinds ik klein was al de plek waar ik naar toe ga als het weer tijd is voor een controle of bij klachten. Ik ben na mijn volwassen worden bij de praktijk gebleven en intussen gaat mijn gezin mee. Ik ken geen tandheelkundig team dat zo professioneel, vertrouwd en kundig is al dat van dr. Boland. Er is een fijne sfeer in de spreekkamer, veel ruimte voor overleg en de nodige geruststelling als er iets is. Wij zijn bekende gezichten voor het team en zij voor ons. Dat praat makkelijk en geeft een prettig gevoel. Naar de tandarts? Niet graag. Als het wel even moet, dan met plezier naar dr. Boland.

Eerst overlegd welke kies als eerste gevuld werd. Tijdens behandeling wordt verteld wat er gebeurd. Opgelucht en blij naar huis gegaan.

vlotte afwerking

vlotte afspraak, snelle behandeling

Kwam goed over en rust gevend

Hij vertelde wat hij deed en gaf aan of wel of niet gevoelig werd gezien de behandeling wie hij deed . Had ook nog humor en moest lachen dat ik zei van , ik ben een gevoelige keal

Alles prima geregeld met vriendelijke mensen.

Goed.

Controle volgens afspraak

Heel vervelend om terug te moeten komen om tandsteen te verwijderen. Deze behandeling hoort in 1 afspraak afgehandeld te worden. Ik mis efficiënt plannen en behandelen

Vakkundig

De behandeling begon op tijd en de behandelaar werkte vriendelijk. Ze legde constant uit wat er ging gebeuren.

Niet in een zin samen te vatten.

Vakkundige observatie met een doorverwijzing "Kaakchirurg". Blijkt (thuis) dat je daar pas over 4 weken behandeld gaat worden. De pijnbestrijding is uitgebleven.

professioneel

professioneel, vriendelijk

Controle van 5 minuten, om vervolgens twee vervolgafspraken te moetenmaken

Vroeger was ik gewend om na de behandeling direct een korte tandsteenverwijdering te krijgen. Door nieuw beleid dat men nu alleen nog de controle. Buitengewoon jammer. Dan kunnen er weer 2 extra behandeling worden ingepland. Normaal waren 2 behandeling per jaar genoeg... Overigens, daar kan dhr. Boland mijns inziens weinig aan doen. Hij blijft een prettige tandarts.

Samenwerkend en toch vertrouwd naar "eigen" tandarts.

Zoals altijd correct en vertrouwd een behandeling ondergaan.

Na fuseren slecht

Na het samen gaan en samenwerkende tandartsen te zijn geworden, slechte ervaring. Normaal 2x per jaar bij Boland en nu bijna maandelijks.

Goed en prettig en duidelijk

Altijd prettig en op een zachte manier.

Goed uitleg en prettige benadering

De behandeling bij de preventieassistente was niet pijnloos, maar de vriendelijke benadering en goede uitleg tijdens en na de afspraak heb ik gewaardeerd.

Voor de eerste behandeling moest ik lang wachten maar dit werd even gezegd met excuses, Wat dan wel jammer was dat de volgende behandeling dan weer langer zou duren dit viel achter af erg mee.

snel en adequaat

Snelle en goede behandeling

‘ s morgens gebeld en ‘ s middags al eerste behandeling afgerond door tandarts Mulder met goede uitleg van wat hij deed

Als vanouds goed!

Goed, had erge tandpijn ze, hebben mij direct geholpen ivm weekend voor de deur.

verloopt soepeltjes

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Een oude vulling aan de binnenkant van een voortand was er uit gevallen. Je wordt vriendelijk ontvangen en de behandeling verliep soepel en pijnloos. De tandarts vertelt steeds kort wat hij gaat doen en dat stelt je op je gemak. Wat dat betreft zou ik een tien plus geven. Maar.....het duurde welhaast een maand voordat ik geholpen kon worden dus al die tijd met de tong tegen een scherpe kant van de tand. Ook al went dat op den duur iets, toch voelt niet echt prettig. Bij eerdere tandartsen waar ik patiënt ben geweest kon je bij een dergelijk geval meestal dezelfde- of in ieder geval de volgende dag terecht en hoefde er niet eerst te worden gekeken of het euvel behandelbaar was, maar werd het meestal meteen verholpen.

Snel en netjes behandeld

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.