een goede en fijne tandarts

mijn gebit en protese had ik goed onderhouden

Goede afspraken

Goede afspraken en goede uitleg over het gebit als ik vragen heb.

Geweldig en goed

Word netjes en goed behandeld

Aangenaam in omgang

Prima, niks op aan te merken.

Het ging goed, geen op-of aanmerkingen.

Deskundig

De enige opmerking is dat het vervolg (de behandeling dus) pas kan plaatsvinden daags na de geplande halfjaarlijkse controle en mondhygiëne.

tevreden over de behandeling.

goed verlopen kom over een half jaar terug.

Ben goed behandeld.

Uitgebreide behandeling.

Zeer goed geholpen door Marleen

Snel en doelgericht

Controle verliep snel en prettig

Vriendelijk en goed

Tot nu toe goed

Komen afspraken goed na

Jammer dat mijn eigen tandarts er niet was. Maar vervangende was prima en aardig.

Rustig

Ik ben volgens mij goed en vakkundig geholpen al was het een periodieke controle Vtv gebeld dat vanwege ziekte de gebitsreiniging niet door kon gaan en is verplaatsts naar andere tijd

Supper

Vervanger Mulder is prima

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring met de tandarts was goed

Al jaren goede ervaring mee.

Staat hierboven. Al jaren goede ervaring met deze praktijk. Dat was tot voor kort met tandarts Polman.

Erg goed!

Ik heb een erg goede ervaring gehad bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo. In dit geval bij tandarts Fabian en zijn assistente. Beide gingen zeer vakkundig te werk en stelden mij geheel gerust gedurende de behandeling. Een vriendelijke en ontspannen sfeer. Ondanks dat het een stevige behandeling was, heb ik tot op heden nergens last van en ben ik vooral ook goed voorgelicht.

Afraffelen

Als slecht ervaren, vind het jammer.

Gewoon goed

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.