Alles ging goed tot nu toe

een prettige ervaring bij tandarts Boland

Tandarts Boland is al jaren mijn tandarts en ik heb daar fijne ervaring mee. Een tandarts die goed uitleg geeft en met je in gesprek gaat over de behandeling en over je gebit. En goede adviezen geeft. En tijdens de behandeling is hij geduldig en houdt rekening met jouw wensen.

Goed geholpen geen extra afspraak voor tandsteen verwijderen

Nu tandsteen direct bij controle verwijderd geen extra afspraak!

Prima controle

Prima controle

Alles goed geregeld. Zo hoort het ook.

Zie boven.

Goed deskundig.

Precies volgens de afgesproken tijd. Vriendelijk en snel.

Nauwkeurig,

Voor mij onbekende behandeling, mag wel iets uitgebreider uitgelegd worden wat mij te wachten stond.

goed geholpen en vriendelijk.

ik heb altijd een beetje angst bij mij dat zit er gewoon in mij. dat krijg ik maar niet zo weg.

Fijne zéér prettige goede patiënten aandacht !!

Altijd serieus aandacht voor je verhaal

Goed en geen wachttijd

vriendelijke mensen goed en snel geholpen

was gewoon goed

geen mening

goed verlopen

Prima geholpen

Marleen is deskundig en prettig in communicatie. Mondhygiënistes gebruiken tegenwoordig veel een zoutstraler…. Zou wenselijk zijn als de samenwerkende tandartsen er een in de praktijk zouden hebben!

Snelle en degelijke controle met toelichting

Zie hierboven

goed en geduldig

Uitstekende ontvangst.

Vriendelijk ontvangen en nauwkeurige controles en vakkundige mondhygiëne.

Goed geholpen

Vriendelijk en professioneel

Mijn gebit wordt hier goed verzorgd zodat ik nog jaren mijn eigen tanden kan gebruiken.

Goede communicatie en persoonlijke aandacht, snelle behandeltijd.

Ik kom van tandarts Waanders, waar je echt een nummer en een cashcow bent. Wat een verschil met de Samenwerkende Tandartsen Groenlo! Ze nemen de tijd en zijn eerlijk en oprecht. Ik kon ook snel terecht. Tot nu toe meer dan tevreden!

Prima geholpen.

Behandeling (controle) is anderhalve week naar voren gehaald op verzoek van de praktijk. Voordeel was ook dat de tandsteenverwijdering op dezelfde middag kon plaatsvinden.

geweldig goed geholpen

Gebeld voor een afspraak en ik kon gelijk terecht doordat er iemand uitviel. Keurig geholpen, dus eigenlijk perfect

UItstekende en zeer vriendelijke behandeling

Zeer goede behandeling door zeer deskundige tandarts Fabian en assistente.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.