Vriendelijke tandarts die goede uitleg gaf. Ik voelde me op mijn gemak in de stoel. Behandeling was prima uitgevoerd. Gastvrije praktijk. Tandarts had onthouden wat ik hem de vorige keer verteld had over mijn gezondheid en was empatisch.

Goep

Zeer positief

Vriendelijk personeel, alles wordt duidelijk uitgelegd

zeer goed geholpen

goed geholpen door annemiek

Toppers

Goed en deskundige tandarts en medewerkers.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.