Prima behandeling! Vriendelijke dame .

Prettig

Heel goed !

Prima behandeling gehad.

Vriendelijk, goede service en behandeling.

Vulling uitgehold. Kon snel op consult. Paar dagen verder alk behandeld.

Goed geholpen

Kwam met een afgebroken tand binnen van mijn frame. Snel werd mijn frame aangemeld en kreeg hem dezelfde dag nog gerepareerd terug. Super geregeld

Vlotte, snelle afspraak

Vlotte, snelle afspraak

Prima, zorgvuldig

Prima, zorvuldig

Fijne, rustige tandarts. Tijdens wortelkanaalbehandeling bleek ik Een ontsteking te hebben. De tandarts en z’n assistente reageerde meteen toen ik een pittige pijn kreeg. Meteen extra verdoving . Alles rustig uitgelegd, peneseline kuur mee gekregen en over 3 weken laatste behandeling

Super vriendelijk en altijd erg behulpzaam!

Fijne mensen en altijd goede hulp!

Relax

Rustig geholpen met het vast zetten van mijn tand prohtese.

Fijne behandeling bij de mondhygiëniste

Fijne en duidelijke behandeling

goed geholpen blij dat voor de vakantie nog kon.

Fijn dat tijdens de behandeling wordt verteld hoe ver en wat er precies gedaan wordt.

Heel patientgerichte deskundige attente behandeling.

Er werd veel moeite gedaan om tijd te vinden om mijn kies te behandelen. Attente receptioniste, prima tandarts en goede assistente. Een positieve ervaring. Dank.

Super goed behandeld.

Zeer beleefd en fijn geholpen met uitstekende text er bij en uitleg en vragen of ik nog klachten had . Super fijn geholpen .

Vertrouwd en vakkundig tandarts bezoekt

Vriendelijk en vakkundig , ik ga graag terug naar mijn tandarts

Vriendelijk

Vriendelijk , mooi op tijd, keurig achter elkaar

Behandeling is goed verlopen

Goede ervaring

Fantastisch

Een plezier om naar de tandarts te gaan

Oké

Goed geregeld

Snelle en vriendelijke bediening bij mijn spoedgeval.

Vriendelijke telefonische en persoonlijke personeel. Spoed werd echt als spoed behandeld. Erg tevreden over de gehele afhandeling.

Goed geholpen

Duidelijk en vlot

Heel goed en kundig!

Het telefonisch contact met Cindy was ook goed en vriendelijk!

zeer goed

zeer goed

behandeling was controle, prima behandeld, op tijd. Vind het alleen stom dat het kleine beetje tandsteen niet meer door de tandarts zelf weg wordt gehaald, hierdoor kunnen jullie de mondhygieniste weer een behandeling laten doen en geld vragen. Tijd van hun moet dus worden ingevuld.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.