Goedd en snel aan de beurd

Snel geholpen.

Snel geholpen en heel tevreden.

Kreeg een mail om op controle te komen.

Aardig , netjes

Zijn heel aardig , netjes , fijne ontvangst aan de balie

Helemaal top

Tandarts Boland is een fijne tandarts, hij stelt me sltijd op mijn gemak heeft een rustige stem en vertelt altijd wat hij doet, dat vind ik prettig

Prima geholpen

Prima behandeling

Eerst lang wachten daarna snelle behandeling

Het was fijn dat mijn man en ik op dezelfde ochtend behandeld konden worden, jammer dat ik eerst 40 minuten moest wachten voor ik aan de beurt was. Behandeling van mondhygiëniste verliep zonder problemen, net als de controle vd tandarts en het maken de foto's.

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Goed en kundig geholpen

Op mijn gemak gesteld!

Acuut ‘ ongemak ‘ binnen een dag verholpen! Ben ik zeer tevreden over

rustige behandeling en goede ervaring

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen

Vriendelijke en deskundige mensen.

Alles verloopt gestructureerd en personeel is aardig.

Ben zeer tevreden

Verliep allemaal prima

Snel van mijn kiespijn af

Snelle behandeling en duidelijke info wat ik kon gaan verwachten. Gemoedelijke sfeer.

top

Zowel mijn tandarts Boland als assistenten zeer vakkundig en vriendelijk.

Prima behandeling

Goede ontvangst. Medeleven. Behandeling met grote zorg en goed advies

Snel en efficiënt geholpen dinsdag controle en dag later al behandeld

Goed en rustig geholpen

Vriendelijk personeel. Kundig geholpen

Bij mij vaste tandarts is het altijd goed.

Zolang ik bij mijn eigen tandarts ben is het voor mij goed.

Kundig personeel

Fijne ontvangst, goede planning, efficiënt gewerkt, op tijd weer verder

zeer goed

vriendelijk en goed

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.