Empathie

Ik had vooraf gezegd dat er twee probleemplekken waren. Daar heeft de mondhygiëniste rekening mer gehouden. Daarnaast goed advies betreffende poetsen en flossen.

Zoals altijd top dikke pluim Vul bewust geen naam in. VM mijn behandelaar. Want de pluim us voor iedereen. Van de schoonmaakster tm mijn behandelaar.

Vertrouwd

Vriendelijk en professioneel.

Kundig

Kundig

Professionele en vriendelijke bejegening

Er word in deze praktijk goede mondzorg gegeven

Keurig op tijd

Alles ging keurig op tijd en sloot heel mooi aan.

Prima zorg

Ben niet patiënt zoveel, wordt altijd oprecht naar mij geluisterd! Ook op privé vlak, voelt echt fijn.

professioneel

De dames: mondhygiëniste en tandarts stralen vakbekwaamheid en integriteit uit. En daarmee vertrouwen.

Slechte acties

Ik kom voor één ding.. En tot op heden nog geen activiteiten door tandarts.. Tandarts wil alleen maar horen wat hij zelf,wil horen en hoort de vraag van de klant niet.

Zeer tevreden met mijn tandarts Sebastiaan

Ik ben ontzettend blij met mijn tandarts. Hij is professioneel, vriendelijk en heeft aandacht voor zijn patient.

Hans is de beste

Hans heeft altijd geduld met ons, kom altijd met 3 kinderen.

Net zoals voorgaande keren dik tevreden over de behandeling van Hans.

Net zoals voorgaande keren dik tevreden over de behandeling van Hans.

Wordt prima geholpen

De controle was uitstekend

Ik ben tevreden klant met alle service die ik gekregen heb.

Fijne tandarts (en assistente)

Bij Hans en Tamara een goede behandeling gehad. Rustig en fijne uitleg.

Heel goed

Wel raar dat als de tandarts uitloopt en ik na de tandarts afspraak naar de mondhygiëniste moet en deze niet uitloopt mijn bezoek aan de tandarts hooguit drie minuten duurde.

Goede praktijk

Receptionistes zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, Tandarts Sebastian lijkt me vakkundig, maar ik heb tot nu toe alleen maar routinematige behandelingen gehad. Hij is in ieder geval een vertrouwenswekkende, prettige persoonlijkheid.

Heel aardige tandarts

Ik weet niet hoe de tandarts heet Volgens mij komt hij uit Denemarken of Noorwegen

Prettige behandeling met professionele adviezen

Prettige werksfeer, ter zake kundig en veel vertrouwen in zijn expertise.

Altijd goede zorg

Laatste tijd wel steeds meer pijnlijk bij de mondhygiënist

2 afspraken achter elkaar, mooi op tijd en goed geholpen. Aardige mensen!

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.