Altijd vriendelijk, altijd snel, altijd perfect!!!!

Prima!!!!

zorg en aandacht is goed

Mijn tandarts (Sebastiaan) bevalt mij prima. zorgvuldig, geduldig en vriendelijk.

Fijn advies

De tandarts nam rustig de tijd voor een gedegen advies.

Voor deze tandarts kan je zeker kiezen!

Tandarts met humor en rust. Goed behandeld.

Prima team

Prima geregeld

Fijne behandeling

Nette en fijne behandeling van mondhygieniste en tandarts

Uitstekende tandarts (Abbergale) die vertelt wat ze doet, heel plezierige en deskundige tandarts

Geweldig geholpen

Ik ben geweldig geholpen. De tandarts wist van mijn situatie en zei dat dat nu veel belangrijker was en ik me daar op moest focussen.

Vakbekwaam.

Vriendelijk en voorkomend.

Binnen 10 minuten klaar, controle maar geen cariës of andere problemen

De halfjaarlijkse controle zit er alweer op, geen problemen geconstateerd. Ik heb mijn eigen gebit nog, dankzij tandartsbezoek en goed schoonhouden. (76 jaar)

Kort door de bocht

Te krap ingepland waardoor het snel moest maar naar mijn gevoel niet zorgvuldig

Top!!

Zeer tevreden. Vooral met mijn medische history, word er heel zorgvuldig , met mijn gebit omgegaan . Ze denkt mee, en ze lost en maakt altijd alles op en top.

Prima.

Hans is een bekwaam vakman.

Netjes en vriendelijk

Vriendelijk, grappige man die de tijd voor je neemt

Vriendelijk en geduldig geholpen

Duidelijke uitleg, rustig en fijn benaderd. Begrip voor wensen en klachten Geruststelling gekregen

Ga voor controle en dat wordt gedaan. Klaar!!!

openstaande vordering studenten

helaas toont samenwerkende tandartsen weinig empathie bij studenten met een openstaande vordering. Stuur niet allen emailberichten maar probeer een student ook eens te bellen. de mailbox stroomt tegenwoordig vol met spam en valt een mail van factuur minder op. Nu wordt een student opgezadeld met kosten van een incassobureau.

Gewoon goed en fijne mensen

Ik kom al jaren bij jullie en nu bij Hans en daar ben ik blij mee. Leuke man en altijd op tijd.

Goede , vakkundige behandeling.

Behandeling van een aangetaste kies op professionele wijze uitgevoerd . Tandarts Hans Heijboerx

Professioneel en erg vriendelijk geholpen, kon niet beter.

Prima en prettige behandeling

Mijn ervaring is positief en ben op een prettige wijze geholpen

Was goed.

Zie boven.

erg goed

Tandarts {Dokter} Hans is een begaafd persoon. Hij heeft overwicht op z'n moeilijk persoon als Jaap. En toch blijft overeind trekken kan, al is het de laatste mogelijkheid. En toch nog weer een laatste poging om met een nieuwe vulling de kies te redden. vindt het fijn dat de oude assistent van tandarts Buisman nog steeds in de praktijk is dus het kan niet anders dat ook met deze Hans de klik goed is.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.