erg goed

Tandarts {Dokter} Hans is een begaafd persoon. Hij heeft overwicht op z'n moeilijk persoon als Jaap. En toch blijft overeind trekken kan, al is het de laatste mogelijkheid. En toch nog weer een laatste poging om met een nieuwe vulling de kies te redden. vindt het fijn dat de oude assistent van tandarts Buisman nog steeds in de praktijk is dus het kan niet anders dat ook met deze Hans de klik goed is.

Vriendelijk, vakkundig.

Abigail is vriendelijk, geeft duidelijk uitleg bij wat ze doet, en doet intussen vakkundig haar werk.

Aardige vakvrouw

Aardige ,kundig,prima ervaring goede mondhygiëniste.

Lieve tandarts

Ik had haar mijn omstandigheden verteld, daar kwam zij in een volgende afspraak op terug; heel attent. Lieve vrouw.

Vriendelijk, correct en efficiënt

Ik was laat met de afspraak maken met de mondhygiëniste maar kon toch komen! Ze deed haar werk goed met in achtneming van mijn gevoelige tandhalsen.

Fantastisch personeel!

Bij binnenkomst ben ik zoals altijd hartelijk ontvangen, de tandarts is professioneel én gezellig en het maken van een nieuwe afspraak gaat ook zeer soepel.

Vlot en zover ik kan beoordelen deskundig geholpen

Mooi op tijd Uitleg wat de tandarts gaat doen Geruststellen

Goed heel vriendelijk

En gaf goed advies

Snel en prima geholpen

Snel en prima geholpen

Nvt

Nvt

Altijd allemaal even vriendelijk!

Zie boven

Prettige en erg vriendelijke tandarts

Fijne vriendelijke tandarts, die je op je gemak stelt!!!!!

Toppie

Mijn cijfer zegt genoeg. En mn complimenten voor de vriendelijkheid en de sfeer die men voelt bij binnenkomst

Goede ervaring

Vriendelijk

Duidelijke uitleg, goede verdoving

---

Gewoon prima

Prima behandeld alleen erg moeilijk om een vervolg afspraak te maken aangezien tandarts maar 2 dagen beschikbaar is. Eigenlijk belachelijk om ruim 1.5 maand te wachten om een gaatje te laten behandelen.

Prima,

Duidelijke uitleg en adviezen. Heel gestructureerd in de uitvoering.

Prima aardig en goed

Wij ik kom altijd samen met mijn dochter Zijn tevreden Mensen zijn aardig tandarts is prima Dus erg tevreden Kleinkind heeft autisme Word op zijn gemak gesteld Bij de vorige tandarts was hij bang Nu niet meer

Zorg is prima, maar organisatie niet op orde

Ben hier al jaren klant en ben altijd orima gelopen. Een ding waar ik echter nu al twee keer tegenaan ben gelopen: een gecombineerde afspraak met zowel mondhygiëniste als tandarts die uiteindelijk een enkele wordt omdat er geen tandarts beschikbaar is. Het zou fijn zijn wanneer dit tijdig met klanten wordt gecommuniceerd en dat een oplossing wordt geboden. Tot nu is daar geen sprake van en hoorde ik dat pas liggend in de stoel bij de mondhygiëniste, voor wie trouwens niets dan waarderi g.

Vriendelijk, professioneel en vlot

Vriendelijk, professioneel en vlot

Heel fijn

Op mijn gemak gesteld wat heel belangrijk is

goed geholpen

de dame die mij heeft geholpen vroeg mij aan de Tania de Witt te vragen volgende keer haar bevindingen door te geven maar ik weet niet hoe mijn tandarts heet. Kunt u mij dit doorgeven, dan weet ik dat het bij de goede tandarts terecht komt. Bij voorbaat dank Mevr. Adrie van Arkel-de Groot

Abigail is een topper!

Afgelopen week bij Abigail geweest voor mondhygiëne. Naast het feit dat ze heel relaxed is, geeft ze waardevolle tips en behandelt ze met als belangrijkste doel: zo min mogelijk last voor de patiënt. De drempel voor een volgende afspraak is daardoor stukken lager dan in het verleden! Bedankt!

Vriendelijk en deskundig

vriendelijk en deskundig

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.