Met veel aan dacht aan de persoonlijke situatie

Spoedafspraak, snel dezelfde dag geholpen

Snel en goed geholpen

Veilig

Ik vind naar de tandarts gaan altijd spannend. Maar mijn tandarts weet mij altijd heel erg op mijn gemak te stellen

Top tandarts!

Tandarts is prima.

Tandarts is prima.

Tevreden

Vriendelijk & deskundig

Een gedegen onderzoek naar eventueel problematische gebied in de mond. Waarna een advies volgt om ermee aan de slag te gaan het te verhelpen. Dat alles in een ontspannen prettige sfeer.

Zeer ervaren tandarts.

gewoon een goede tandarts

Goed geholpen,

Goede en duidelijke zorg en communicatie

Behandeling heldere toelichting en behandeling. Bij vragen goed geholpen.

Snel en netjes, plus vriendelijk.

Zie bovenstaande.

Zeer Fijne ervaring

Ik vond het een zeer fijne ervaring bij de tandarts, omdat hij het altijd rustig en duidelijk uitlegt wat hij gaat doen. Hij controleert zorgvuldig. Ook de kinderen (8 en 4 jaar) vinden het geen enkel probleem om naar de tandarts te gaan.

Uitstekende ervaring

Goed en vlot geholpen.

Prettige en deskundige medewerkers.

Geen bijzonderheden

Vriendelijke tandartsenpraktijk

F

Vriendelijk en duidelijk. I84926

Snel en goed

Rosha is vriendelijk en haar behandelingen zijn snel en accuraat. Meer kan ik niet wensen als patiënt.

Top praktijk! Begripvol.

Ik wordt persoonlijk graag door Hans Heijboer geholpen. Het voelt vertrouwd. Er wordt goed gekeken naar het verzekerde bedrag. Duidelijkheid is fijn. En laten we eerlijk zijn...niemand gaat voor zijn / haar lol naar de tandarts ;-)

Goed gedaan

Metalen ragers gebruik ik liever niet, omdat plastic me beter bevalt. Nette en sympathieke behandeling.

Prettig

Vlot en accuraat

Was prima geregeld

De naam van de de persoon tandtechnieker is mij niet bekend.

Een prettige praktijk

Er wordt de tijd genomen tijdens controle en als er iets gedaan moet worden is dit vakkundig. Een aanrader.

Perfect.

Ik kom alleen bij de mondhygiëniste ik ben te vreden zij denkt heel erg mee en zoekt oplossingen. Ook is ze heel lief.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.