Vriendelijke tandarts

Vriendelijke tandarts.

Prettige omgang voor, tijdens en na de behandeling

Zie boven

Altijd prima bij de mondhygieniste met de moeilijke achternaam

Zie noven

Tevreden

Rustige tandarts, heldere communicatie

Adequaat geholpen

Kon snel terecht, behandeling duurde wel wat langer dan verwacht.

Geen klachten

Heel erg beleefd

Had het vertrouwen beetje verloren door eerdere bezoeken bij andere collega. Maar deze mannelijke collega legt alles rust uit en doet zijn werk serieus. Heel blij mee. Zijn naam staat niet in rijtje van tandarts namen hier onder.

vriendelijk personeel

Ik werd op tijd geholpen, wat ik erg fijn vind. De tandarts was vriendelijk en legde alles uit.

Prima praktijk!!! Er wordt gedaan wat moet gedaan worden dikke prima!!!

Ik voel me absoluut op mijn gemak bij mijn tandarts. Naast zijn professionaliteit heb ik de volledige vertrouwen dat hij me de beste advies geeft voor mijn situatie.

Rustig

Tandarts en tand technicus zijn beide heel rustig. Leggen uit wat ze gaan doen. Bij mij helpt dat om ook rustig te kunnen blijven

tevreden

Correct, keurig op tijd, goede persoonlijke behandeling

Vriendelijk en kundig

Prettig

Top behandeling

Deskundig, vriendelijk, snel, betrouwbaar

Prettig

Ging voor halfjaarlijkse controle. Niets bijzonder. Gebit werd nagekeken. Wel werden er eerst een foto gemaakt. Dit vind ik zelf niet altijd nodig! Verder geen opmerkingen meer.

Prima praktijk met kundige medewerkers

Goede communicatie voor en tijdens bezoek/behandeling

Nvt

...

Vriendelijk en kundig geholpen

Vriendelijke tandarts,kundig. Erg leuk met onze kinderen, ze hebben totaal geen angst voor tandarts.

Al vele jaren bij de mondhygiëniste tot volle tevredenheid.

Behandeling is vakkundig en vriendelijk.

Gastvrij

wij komen altijd heel graag bij jullie, gastvrij en welkom.

Fantastische Mondhygieniste

Zij is een vakvrouw, met veel ervaring, sympathiek en belangstellend.

Prettig consult

Geen toelichting

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.