Prima uitleg van de tandarts wat hij ging doen.

Op tijd naar binnen geroepen. Na 3 jaren weer foto's gemaakt. En gecontroleerd in de administrstie of alles nog hetzelfde is zoals adres etc.

Prima tandarts

Top tandarts

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Prima, ik ben heel tevreden !

Assistente mondhygiëniste moet nog veel leren

Ik kreeg een behandeling van de assistente van de mondhygiëniste Abigail. Het begon ermee dat ik me tussentijds verslikte omdat er veel water in mijn keel kwam. Tevens liep het water meerdere keren aan beide kanten langs mijn gezicht mijn hals in. Ook spatte er af en toe wat water in mijn ogen. Vervolgens schoot ze met de polijstborstel uit op mijn tandvlees. Dat was geen prettig gevoel! Ze gaf wel aan dat als er wat was, ik mijn hand op moest steken. Tenslotte ben ik van mening dat het gewoon goed moet gebeuren. En dat het beter is dat ze eerst nog maar even goed moet gaan oefenen. Maar liever niet meer bij mij.

Zeer aangename tandarts heeft de ontseking niet gezien

Ik kwam met sterke kies pijn naar jullie toe. Ik werd (dacht ik) zeer vakkundig onderzocht door jullie tandarts (haar naam weet ik niet meer). Ze constateerde tandenknarsen probleem en stuurde me naar huis. Op zaterdag werd mijn wang zo dik en pijn onverdragelijk. Met spoed naar een andere tandarts in Amsterdam. Nu met antibiotica, de kies ben ik kwijt en pijn voorlopig blijft. Jammer!

Er wordt moeite gedaan om tot een oplossing te komen

zie boven

Snel geholpen + advies

Zie boven

Vriendelijke service

Snel en behulpzaam

Prima geholpen

Voel me op mijn gemak

Pijnlijk

Was bij de mondhygeanist en ze was nieuw. Ze is best aardig maar ze deed hard handig. Heb gewoon 2 dagen met pijn in mijn mond gelopen zoveel pijn deed het.

Deskundig en prettig

Goede uitleg

Prima controle, goede info.

Prima controle, goede info.

Slecht

Tijdens de controle mocht ik niks uitspugen, maar moest het inslikken waardoor ik nu veel keelpijn heb. Normaalgesproken moet dat spul in mijn mond uitgespuugd worden. De tandarts gaf te veel druk op mijn tanden, alsof mn tanden bijna gebroken wordt.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen, er werd mij verteld welke stappen zouden worden genomen. Ik ben tevreden weggegaan en heb geen pijnklachten meer gehad na de behandeling

Good

Friendly service. I received medication that I needed before the treatment. I'm very grateful.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Vriendelijk

Baby is vriendelijk en vakkundig.

Top Tandarts

Altijd een fijne beleving en goede zorg

Goed aardige jongen

Sebastiaan is een aardige jongen en heeft mijn kies gerepareerd. Wel jammer, de tweede niet ondanks dat we dat wel hadden afgesproken

Zoals weer van ouds in de stoel

Prettig , rustig, vriendelijk, kundig

Kundige behandeling

afgebroken houten tandenstoker in tandvlees

Ik belde maandagochtend op voor een afspraak, kon diezelfde dag geholpen worden. Probleem: afgebroken houten tandenstoker zat vast in mijn tandvlees. Vrijwel pijnloos vakkundig verwijderd in paar minuten. Nu twee dagen later geen spoor van enige beschadiging van het tandvlees. Bravo!

Deskundig geholpen

Precies op tijd. Doortastend probleem opgepakt. Kies moet wel getrokken worden.

Prettig personeel

Vriendelijk personeel en kundige tandarts

Goede tandartspraktijk. Vriendelijk personeel en kundige tandarts. Er wordt goed naar je geluisterd en advies gegeven.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.