Geweldige mondhygienist die vriendelijk samen werkt aan verbetering.

Goed.

zijn goed

Abigail , ik ben tevreden over de behandeling

Bliksembezoek

Moeilijk te beoordelen voor n leek als ik Maar de tandarts die ik bezocht was vriendelijk en vrolijk. Ik vond wel dat het heel snel klaar was! Ik was ruim op tijd en gelijk aan de beurt omdat ze inliep. In minder dan 8 minuten stond ik weer buiten. Ik bezocht de invalster van mevr Azimzedeh

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

tevreden

Goed geholpen

Vriendelijk, efficiënt, professioneel.

Vriendelijk, efficiënt, professioneel.

Vriendelijk en hulpvaardig.

Deskundig geholpen

De mondhygieniste was vriendelijk en kundig.

Vriendelijk en kundig

Als altijd werd ik goed bejegend.

Positieve ervaring.

Positief, vriendelijke bejegening van allen die ik heb mogen ontmoeten. Mensen geven ook indruk kennis van zaken te hebben. Frans was heel duidelijk en gaf ook goede informatie mee. Ik begrijp er nu meer van in één ontmoeting dan afgelopen 8 jaar. Dit gaat over prothese. Ook tandarts en vriendelijke dame achter balie maakten fijne indruk.

Vriendelijke behandeling. De tandarts is uit Zweden afkomstig. Ik weet zijn naam niet, staat niet in het rijtje.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel!

Eerlijk en adequaat!

Prima, pijnloos en attent.

Ik ben al langere tijd bij Hans Heyboer en hoop dat hij nooit weggaat. Hij bevalt mij prima, zie boven.

voel mij op me gemak

Fantastisch geholpen door Sebastiaan. Zo rustig en vriendelijk.

Welkom, en zeer bekwaam

Prima geholpen

Mijn gebit is gecheckt. Alles prima, inclusief de communicatie

Anders

Mijn eigen mondhygiënist was niet aanwezig. Jammer. Vervangster was toch anders dan ik gewend was.

Zeer prettig en tevreden

Heel goede en aangename tandzorgbehaneling.

Goede ervaring

Pas 1 keer geweest, goede ervaring

Niet pijnlijk

Het was goed

Professioneel en vriendelijk.

Goed werk geleverd.

Kundig en zeer professioneel

Dikke prima

De tandarts legt alles rustig uit en hij neemt de tijd voor je. Ook met de kinderen is hij rustig en doet hij het heel leuk. De assistentes zijn ook heel fijn, als je vragen of iets hebt kun je altijd bij hen terecht.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.