Prima geholpen

Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en een prima behandeling, zeer kundig!

Gewoon heel goed!

Zie er elke keer weer tegen op, maar valt ook telkens achteraf weer mee!

Vakkundig

Zeer bekwame tandarts

Fijn geholpen

Goede uit leg wat ze gaat doen

Vakman

Altijd tevreden over tandarts Weber

Professioneel

Duidelijke uitleg over kwaliteit gebit en wat er op bepaalde termijn dient te worden behandeld. Dit aan de hand van de op dat moment gemaakte foto en het mijn aanwezige dossier.

Uitstekend geholpen

Na telefonisch contact en uitgelegd hebbende dat ik een loszittende tand en tandpijn had, mocht ik gelijk komen. Ze heeft hem eruit gehaald en het probleem was opgelost. Heel blij mee.

Netjes behandeld

Vlot en netjes

Vlot en netjes

Goede ervaring

goede ervaring, netjes uitgelegd

Goed ,en vriendelijk.

vriendelijk ontvangen door assistente

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen door de assistente. Ik moest even wachten op de tandarts, waardoor we even een praatje konden maken. Er werd ook goed geïnformeerd dat ze foto's gingen maken. Tandarts was ook vriendelijk tijdens controle.

Zeer goede en vriendelijke zorg

Altijd een goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijk en deskundig team

Ik was bij de implantoloog. Goede uitleg en deskundig advies

Goede tandarts

Vakkundig tandarts die overleg met patiënt. En goede advies geeft

Viel in alle opzichten geweldig mee

Implantaten geplaatst. Zag er erg tegenop maar geen centje pijn en rustige vriendelijke uitvoer tijdens de ingreep.

Uitstekend geholpen

Afspraak met de mondhygiëniste werd op de afgesproken tijd nagekomen. Na een zorgvuldige behandeling kon ik met een fris gebed naar huis. De mondhygiëniste hield onder de behandeling contact met me door regelmatig aan mij te vragen hoe het met me ging.

Goede praktijk

ik kom hier al jaren, goede mondhygieniste en super tandarts !

Wordt altijd super geholpen

Denken met je mee en geven eerlijk advies Iedere keer super geholpen

snelle goede service bij calamiteiten

Aardig personeel dat meedenkt

Goede behandeling, fijne tandarts

Fijne behandeling, word fijn geholpen.

Alles weer prima in orde nu

Alles weer gerepareerd voelt weer lekker

Goede ervaring

Heel vriendelijk ontvangen, goede uitleg en tussendoor ook gevraagd of het goed ging.

Op tijd en goed geholpen

Zie hierboven

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.