Al jaren goede ervaringen

Kom hier al jaren en al jaren prima geholpen

Tip top behandeld en snel gereageerd.

Zie bovenstaande zin.

Goede controle met daarbij goede adviezen

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden

Goede behandeling , dus super tevreden

heel goed

heel goed

Prettige ontvangst en behandeling.

Goed geholpen

Jammer dat de tandtechnicus er maar een keer in de week is

Een heel goed en prima bezoek

Heel netjes ontvangen en alles goed verlopen

Uitstekend geholpen

Vriendelijk, professioneel en op tijd

vriendelijk en duidelijk

Zie vorig

Prima behandeld

Bij mijn eerste bezoek vriendelijk ontvangen, netjes te woord gestaan, tandarts maakt deskundige indruk :). Ook preventie-assistent -tweede bezoek- gefocust maar steeds alert en legt goed uit wat er gaat gebeuren. Al met al zeer tevreden.

goed en snel geholpen

Last van kiespijn. De oorzaak was snel gevonden en verholpen

Rustgevend

Ze stelde me zeer gerust

Duidelijke uitleg.

Duidelijke uitleg.

Meedenken in behandeling en planning ervan

Ik had al een contole gepland maar er brak een stukje v mijn kies af..Ik kon eerder komen in een uitgevallen plaats. En mijn controle werd gecombineerd. Voor ieder dus effectiever ingepland en behandeld.

adequate en professionele zorg

Vooral enthousiast over nieuwe apparatuur van de mondhygiëniste: Minder pijnlijk!

Prima tandarts!

Wachttijden prima geregeld, vriendelijke assistenten. Wachtkamer oké!

Vriendelijke optimale behandeling.

Naar de tandarts gaan is voor vele mensen geen hobby. Ook niet voor mij. Maar wel noodzakelijk om ook op oude leeftijd je eigen gebit te behouden. Door de vriendelijke, zorgzame behandeling bij de mondhygieniste valt het reuze mee, dus blijven we zeker terugkomen.

Net en correct behandeld

Zeer deskundig goede Tandtechnicus verstand van zaken ,neemt de tijd een vakman

Vriendelijk, snel en meedenkend

Zie boven

Vriendelijke ontvangst, prettig contact/gesprek/controle door tandarts én assistant.

Top service

Kroon liet los en kon dezelfde dag hersteld worden. Zeer professioneel.

Wordt altijd prima geregeld

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.