Prima geholpen

Ontzettend fijn geholpen door tandarts Mertens en heel fijn ook door kristel

ik ken geen betere

Aardige mensen en word er zolang ik er kom netjes geholpen. Vragen worden normaal beantwoord waardoor ik ondanks dat het een tandarts is er toch graag kom. Ik kan tandarts Weber aan iedereen aanraden.

Ik ben goed geholpen

deskundig en vriendelijk

goede uitleg, duidelijk plan van aanpak, en zorgvuldig in de uitvoering.

Lieve tandarts

Ik heb een lieve tandarts waarbij ik me op mijn gemak voel

Kundig personeel, vriendelijk en gemoedelijk

Prima.

Korte wachttijd. Snel aan de beurt en weer snel buiten.

Lief en behulpzaam personeel

Ik werd vriendelijk ontvangen en daarna goed geholpen ze namen echt de tijd

tevreden, alleen de rekening word nog duurder dan gezegd.....

idem

Je wordt goed geholpen

Goede behandeling door vriendelijk personeel

Een vriendelijke omgeving

De assistente achter de balie staat je graag te hulp, waarna de tandartsassistente je netjes op komt halen met een praatje. De tandarts zelf was ook aardig en maakt een grapje zo nu en dan Kortom een vriendelijke omgeving

Adequaat gereageerd en goed geholpen

Een goed luisterend oor ,en vriendelijk.

Uitstekende behandeling

Goede ervaring

Vriendelijk en goede behandeling. Alleen de toegang kan verbetert worden. Iemand met een rollator of rolstoel kan niet zelfstandig naar binnen. Een automatische deur kan een oplossing zijn.

Prettige behandeling. Kundig ook.

Goed overleg. Rustig ook, geen haast. Prima.

op tijd, professioneel, snel en comfortabel

Vriendelijk, accuraat, duidelijk en geen onnodige handelingen.

Heel zorgzaam

Ik werd goed en secuur geholpen

professioneel, vriendelijk, servicegericht

prettige praktijk met altijd vriendelijke baliemedewerkers, prettige behandeling bij monthygiëniste met uitleg over werkwijze en uitleg over de behandeling.

zie boven

Prima tandarts

Ik ben erg bang voor de tandarts maar mevrouw mertens stelt je erg op je gemak en zegt wat ze gaat doen.

Snelle controle en alles oké

Heel even wachten in de wachtkamer, daarna snel controle uitgevoerd, alles weer oké

fijn geholpen te zijn.

zoals verwacht.

Positief adviserend

Neemt de tijd voor uitleg en advies

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.