Snel hulp!

Snelle hulp gehad.

N.a.v. controle heb ik mijn gebit goed onderhouden

Ik loop denk ik plusminus 50 jr mee bij tandarts Weber voor onderhoud van m’n gebit en ik ben tevreden.

Goede deskundige tandzorg

Zeer tevreden over de mondhygiëniste

Positief

Ik ben door de mondhygiëniste vriendelijk en deskundig geholpen.

Grondig en vriendelijk

Behandeling nauwgezet, vriendelijk en met advies voor poetsen.

Snelle interventie

Een fijn en vriendelijke mondhygiënist .

Zeer vriendelijk, attent en meedenkend.

De tandartsstoel is niet de leukste plek om in te zitten, maar als het dan toch moet, dan ben ik blij met deze tandartspraktijk en de mensen die daar werken. Vriendelijkheid en deskundigheid staan voorop. Ook het meegaan in de nieuwste (en pijnloze) technieken geeft mij het gevoel van ‘in goede handen’ zijn en is die stoel ineens niet meer zo eng.

Heel fijn geholpen! Vriendelijke tandarts en assistente! En netjes op tijd.

Heel fijn geholpen! Hartelijke verwelkoming door de receptionistes. Vriendelijke tandarts en assistente! En ik werd keurig op tijd binnen geroepen.

Uitstekend geholpen

Prima tandarts en assistente, neemt alles grondig door

Transparantie en zorgvuldigheid

Er werd mij duidelijk gezegd wat er ging gebeuren. Tijdens het proces bleef gecheckt worden hoe ik mij voelde. Ze heeft alles netjes schoongemaakt.

top

ik kon snel terecht en professioneel advies.

Netjes schoongemaakt

Fijne ervaring, goed schoongemaakt en gepolijst. Op aanbeveling kom ik er vaker!

Toppers

Stellen je op je gemak en dat vind ik belangrijk.

Goed geholpen

Duidelijke info

Snel geholpen stukje afgebroken van een kies

Controle

Had op een vork gebeten met m'n bovenste snijtanden. Geen vulling, maar wel de scherpe randjes weggeslepen. Tijdens controle ook tandsteen verwijderd. Dus gelukkig geen apparte afspraak.

De mond hygieniste dacht heel goed mee en was een erg fijne behandeling, ook het tandarts bezoek was een prettig moment.

Prima geholpen !

Top !

Wederom goede ervaring

We waren mooi op tijd aan de beurt. En zijn lief, goed en met interesse geholpen.

Goed en duidelijk

Zeer goede tandarts

Netjes geholpen

Werd goed op mijn gemak gesteld

Het heeft even geduurd, eindelijk tevreden

Nogal wat problemen gehad met de onderhorigheden, met de tandtechnieker geen oplossing, na een aantal keren bij tandarts Weber eindelijk resultaat

Professioneel, snel, pijnloos !!

PRIMA !!

pijnloos

nvt

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.