Goede behandeling en vriendelijke mensen

snelle service

Tand was afgebroken, kon daarna snel terecht bij een andere tandarts dan normaal. Prima geholpen.

Snel en prima

Ik was meteen aan de beurt. Snelle controleren

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Afspraak conform planning. Hele vriendelijke assistent. Tandarts Weber is een prettige tandarts. Mijn ervaring is dus positief

prima, vriendelijk en kundig personeel.

Het was goed

De tandarts heeft mijn tand getrokken Dus het was niet leuk Maar ben wel van mijn tandpijn af

zeer goede tandarts

prettige samenwerking en goed advies, bij een goede behandeling

Keurige behandeling enkele aardige mondhygiëniste.

Fijne behandeling met verdoving en keurig schoongemaakt.

Zeer vriendelijke dienstverlening

Geholpen op afgesproken tijdstip. Van balie, assistente tot tandarts Weber allemaal met een lach.

Fijne praktijk

Heel fijn en vriendelijk geholpen

Snel en zeer goed geholpen

Stukje tand afgebroken, gelijk gebeld en kon dezelfde dag nog terecht om te laten repareren. Met zorg en vakkundig gerepareerd !!!

Professioneel en geïnteresseerd in de ‘patiënt’

Altijd goed en professioneel medewerkers die het sociale aspect niet vergeten terwijl er toch netjes op tijd wordt geleverd.

kies half gemaakt

kies was een stuk afgebroken. nu is er een stukje aangeplakt maar geen volledige kies

goede behandeling

deskundig, vriendelijk

Goed geadviseerd door een vriendelijke tandarts

Ik kon snel terecht voor mijn behandeling. Ik werd vriendelijk ontvangen door zowel de receptioniste als de tandarts. Samen met de tandarts is er een plan van aanpak gemaakt voor verdere behandeling.

Aandacht voor client

Erg goed

Erg goed

Duidelijk

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen.. zowel bij de mondhygiëniste entandarts zelf. Krijg goede adviezen.. ook tijdens de behandeling wordt er gevraagd hoe het gaat.. top praktijk

N.v.t.

Ik zit al jaren bij die praktijk en bevalt me ook al jaren. Ze geven advies, als er iets gedaan moet worden en waarom.

Prima geholpen

Prima ervaring!

Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden en de behandeling werd naar volle tevredenheid verricht.

Ze is lief

Aardige tandarts. Wel jammer dat je altijd te laat wordt geholpen. Als eerste n afspraak om 08.10 uur en dan nog bijna 15 minuten later geholpen worden ? Dan snap ik niet. Hoe dan? Ook patiënten hebben n zakelijke agenda

De mondhygiëniste was zeer vriendelijk en deed haar werk

Fijne tandarts

Fijne tandarts, eerste keer dat ik hier ben geweest, wegens verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe tandarts. Zo hier terecht gekomen. Fijn geholpen

Fijne ervaring met goede uitleg

Met goed gevoel weer weggegaan

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.