Professioneel en duidelijk. Steeds werd verteld wat er ging gebeuren. Ze weten wat ze doen.

Prima!

Schone praktijk, prettige behandelaars. Echter jammer dat ik een gaatje moest vullen en er pas 2,5 maand later plek was..

Deskundig en vriendelijk

Goede behandeling voor een prima prijs. Leuke tandarts, ook leuk voor kinderen

Prettig

Prettige persoonlijke benadering, professioneel, kundig en mooi op tijd.

Fijne mensen

Prettig geholpen door fijne mensen die hun vak verstaan. Ik had een probleem dat vakkundig verholpen werd. Ik kan niet anders zeggen.

Adequaat en vriendelijk

Positief verrast

Positief verrast

Alles super

Dr Terpstra is zo rustig en bekwaam, top tandarts!

Goede ervaring

Het is weer fijn om bij de tandarts te zijn

Vrolijk en enthousiast personeel. "Het is lente in de ogen van de tandartsassistente " geldt hier ook voor de tandarts zelf en de monhygiëniste. Afspraak was ook keurig op tijd.

Tandarts vertelt goed wat gaat gebeuren.

Tandarts werkt rustig en is duidelijk. Bijtende stof kwam in de keel. Assistente mag met meer aandacht werken.

Prima!

Het was fijn te horen dat de investering van tijd en geld echt resultaat heeft opgeleverd. De mond hygiëniste constateerde dat er sprake is van voor en na… ik ben daar blij om!

Prima!

Vriendelijke mensen. De wachttijd is niet lang op de Bijleveldsingel en dat is heel prettig. De behandelingen gaan ook altijd goed. Wel is de wachttijd heel lang voor een nieuwe afspraak, langer dan een maand wachten op een afspraak om een gaatje te vullen. Dat is het enige minpunt.

Altijd heel goed ervaring met Senka. Ik brn blij dat ik heb haar als mijn tandarts.

Prima werk.

Zeer prettige behandeling, door zowel mondhygieniste als tandarts.

Gewoon goed

Netjes en goed op tijd behandeld

heel prettige behandeling

In de kamer een ontspannen rustige sfeer, tandarts vertelt precies wat ze doet en wat ze ziet, prettig contact.

Was wel lange behandeling, maar het verliep allemaal goed.

Goede uitleg

Goed geholpen

Goed en deskundig geholpen.

Aandacht voor de patient

Ik ben heel erg goed begeleid door Valerie met het nemen van een beslissing ivm een etsbrug. Ze heeft geduld, empatisch vermogen en is een vakvrouw. Al met al een fantastische tandarts voor mij.

Fijne tandartspraktijk

Je wordt hier fijn geholpen, goede uitleg en erg behulpzaam

Goed geregeld

Prettige sfeer

Persoonlijk

Erg persoonlijke benadering in een rustige en mooie praktijk, geen nummer gevoel...ik weet alleen de naam van de tandarts niet meer maar dat ligt aan mij

Goede en uitvoerige half jaarlijkse controle

Gebit wordt goed gecheckt en tevens aandacht voor behandeling tijdens controle.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.