Veilig en vriendelijk

Het is bijna een genoegen om bij deze mondhygiëniste te komen - gegeven de staat van mijn tanden nooit echt alleen maar zonneschijn en rozengeur, maar ze doet echt uitstekend haar best je op je gemak te stellen, pijn te voorkomen of minimaliseren, en tegelijk puur vakwerk af te leveren.

Fijne tandarts en assistent

Het was helemaal prima, niets op aan te merken.

Tandarts was informatief

Lastig om een afspraak te maken.

Ik heb de derde tandarts in twee jaar met uitzicht op weer een andere!

De tandarts bij dit bezoek zelf is prima maar ik heb inmiddels mijn derde tandarts! Dit is op voorhand niet eens gecommuniceerd of overlegd!

vriendelijk, persoonsgericht, deskundig, op tijd

Ik heb het geluk al enkele jaren achtereen dezelfde tandarts als mondhygieniste te treffen. Zij zijn beiden zeer vriendelijk en persoonsgericht (ze kennen mij en betrekken die kennis in hun gesprek), deskundig (weten doeltreffend oorzaak van mondklachten op te sporen en te behandelen én behandelen niet onnodig of routinematig), geven goede uitleg en werken altijd op tijd.

Prima behandeling

Zeer deskundig en vakkundig.

tandarts prima, telefonist/receptionist onfatsoenlijk

Nu verschillende keren niet aardig aan de telefoon behandeld. Daarnaast verschillende keren na lange wachttijd aan de telefoon alsnog uit het systeem gegooid. Uiteindelijk dan maar naar de praktijk gegaan om fysiek een afspraak te maken. En dan zo'n onvriendelijke dame aan de balie..... Geen excuus ,maar een grote mond. Na 60 jaar in deze praktijk een echte teleurstelling. Maar complimenten voor Valerie Terpstra, die uitblinkt in communicatie!

Vakbekwaam, goede communicatie

Wat ik al zei, vakbekwaam, goede communicatieve vaardigheden en goedgezind en op tijd.

Fijne tandarts

Prettig overleg en behandeling

Ben minder vaak op deze locatie waardoor ik ook in de betreffende ochtend in de verkeerde praktijk stond op het moment dat mijn afspraak moest beginnen (stond op de groenewoudseweg). Toen ik aankwam op de Bijleveldsingel was het niet alleen mogelijk om de afspraak ondanks mijn late aankomst door te laten gaan, ook was al doorgebeld dat ik eerst bij het verkeerde gebouw stond dus was al bekend dat ik later was. Tandarts was kundig tijdens de behandeling. Advies dat ik daarna heb gekregen en nog kunnen nabespreken met de receptionist was goed. Heb nog even gewacht met een review totdat ik ook de factuur kreeg maar deze was ook schappelijk

Heel goed.

Mondhygiëniste Laura (Stokman?) is een zeer prettige, bekwame vakvrouw. Ze heeft een erg "zachte" manier van behandelen, legt uit wat ze gaat doen, hoe het zal voelen, of het even pijn kan doen of niet, dit alles met een zeer rustgevende stem. Heel goed!

Stelt me gerust, vertelt wat ze precies gaat doen en of het gevoelig/pijnlijk is. Door Laura weer vertrouwen gekregen in mondhygienisten!

Erg prettig, rustig en met aandacht voor mij als patient

Valerie is deskundig, prettig en samen met de assistente voelde ik me op mijn gemak, terwijl de ingreep niet leuk was ging ik toch met een goed gevoel naar buiten.

Heel goed

Zorgzaam, goed advies en vriendelijk

Goeie ervaring en aardig personeel.

Duidelijke uitleg over de behandelingen.

Super goeie ontvangst en perfect geholpen.

Ofschoon het een paar minuten uitliep werd ik prettig ontvangen. Parkeren kon gratis in centrum ongeveer en Valerie deed alles om mijn klacht te verhelpen. Erg fijne ervaring.

Top behandeling, klantvriendelijk en kundig

Wist dat Cissy er niet zou zijn vanwege zwangerschapververlof. Hoorde nu van de mondhygiëniste dat ze de praktijk verlaten heeft. Had dit liever eerder geweten. Vertelde Cissy vervolgens mijn eerdere kennismakings bezoek bij mogelijk een nieuwe tandarts. Behandeling bij de mondhygiëniste e n later de tandarts was overigens prettig.

Ben geholpen door Laura…. Is dat L. Stokman? Beetje raar, dat je zo moet kiezen… 3 personen met een S. Hoe moet ik weten wie wie is??

Deskundig, vriendelijk, servicegericht, en met oog voor de cliënt

Professionele behandeling, met uitstekende uitleg en met oog voor de cliënt.

Uitstekende tandarts!

Hele fijne, aardige tandarts. Goed geholpen en goed advies gekregen.

Een controle die in alle rust kon plaatsvinden

Hele mooie rustige sfeer in het gebouw, ruime kamer, vakkundige mensen, tandarts gaf telkens aan wat ze ging doen, waardoor het een prettig bezoek was.

Snelle en deskundige behandeling

Wat een betrekkelijk pijnloze behandeling! En ook nog complimenten krijgen over schoonhouden gebit. Bijleveld

Vakkundig, snel en met een glimlach wordt alles geregeld.

Vakkundig, snel en met glimlach wordt alles geregeld. Zowel ad balie als op de stoel.

Redelijk

Redelijke ervaring. Aardig personeel en vaardig. Echter geen informatie over kosten van behandeling en daarnaast geen overleg over behandeling en diagnostiek. Dit wordt gewoon gedaan, terwijl het mij uiteindelijk geld kost en ik hier niet vanaf weet.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.