Ik vertrouw mijn tandarts

Ik ben geen held bij de tandarts. Maar bij mijn 2 tandartsen (Lenneke en Rowdy) weet ik exact wat ik kan verwachten en dat maakt het minder eng. Zij spreken uit welke handelingen zij gaan doen, voordat ze deze doen. Zo weet je wat er gebeurt en dat helpt. Zij worden nooit boos of kwaad als ik door mij drukke leven iets minder goed voor mijn gebit zorg. Ze zijn heel begripvol en geven advies en feedback op een fijne manier. Ik voel nooit dat ik word afgestraft. Verder zijn zij allebei heel zachtaardig en werken met een zachte hand. De afspraken doen zelden pijn.

Zeer prettige, deskundige mondhygieniste.

Veel nuttige adviezen gekregen. Zeer grondige reiniging van mijn gebit. Kortom: zeer goede ervaring. (Ik weet helaas de naam niet van de mondhygieniste, maar ik had afgelopen woensdsdag om 14.20 uur een afspraak op de Bijleveldsingel).

Prima behandeling

Binnen 24 uur werd mijn klacht verholpen. Prima

Fijne tandartsenpraktijk met kundige mensen

Vakkundige mensen, goede samenwerking en een gemoedelijke sfeer, waarin je je snel op je gemak voelt.

Goede en adequate behandeling en zeer vriendelijke bejegening.

Mondhygiëniste Laura (weet geen achternaam) heeft mij een prima behandeling gegeven. En goede adviezen voor nog beter onderhoud van mijn tanden en kiezen. Fijn dat ze uitlegt wat ze aan het doen is of wat er komen gaat.

Tandarts was heel rustig en stelde me op mn gemak

Vriendelijk, tandarts zei wat ze deed dat was heel prettig; rustige samenwerking met assistente

Fijn, prettig en zeer bekwaam.

Geweldig gewoon !

Uitstekende behandeling bij de mondhygiënist wiens naam ik niet ken

Vriendelijk, correct, informatief en genoeg tijd voor mij.

Had wat lichamelijke problemen bij het bezoek maar werd geduldig en behulpzaam behandeld.

Zo is naar de tandarts gaan fijn

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts zijn fijn. Ze stellen je op je gemak. Ze geven goede tips. Ieder half jaar daarheen zorgt voor een goed gebit, superfijn

Meer dan tevreden!

Altijd keurig op tijd geholpen (uitzonderlijk!), hele fijne tandarts en leuke assistente. Wij zijn heel erg tevreden

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en zorgvuldig

Er is vrijwel nooit iets bijzonders met mijn gebit. Kortom, de tandarts hoeft niet zoveel te doen waardoor het al snel goed is.

Mondhygiëniste is geweldig evenals tandarts

Wat zeer storend is is het feit dat het nu voor de 3e keer op rij voorkomt dat er geen bleekspuitjes voorhanden waren. Werd steeds naar de Groenewoudseweg gestuurd. Zeer irritant.

Uitstekende behandeling met erg vriendelijk personeel

Schoonmaken gebit

Vriendelijk, kundig en zeer druk

Tandarts was vriendelijk en kundig maar was in het praten zeer druk waardoor de uitleg van de behandeling niet duidelijk naar voren kwam.

Ben goed geholpen

Ben zowel bij de tandarts en door tandtechnieker goed behandeld info was duidelijk

Goed advies, wel minder tijd besteed aan polijsten dan voorheen

Prima ervaring

Aardig personeel, vriendelijk en correct in de omgang, Locatie goed te bereiken. Snelle uitleg en duidelijk hoe beter te poetsen

Deskundig, vriendelijk en vlot.

We worden op een aangename, vriendelijke en professionele manier behandeld.

Gastvrij, voelde me vriendelijk bejegend

Hartelijke ontvangst, terwijl ik te laat waa

Ik ben goed geholpen en voel me serieus genomen.

Ik ben goed geholpen en voel me serieus genomen.

Onprettig

Steeds een andere arts en assistente.....zo is dat kennelijk tegenwoordig! Deze laatste behandeling was vervelend.Het behandelen van de kies was niet pijnlijk, wel de apparatuur, waarschijnlijk afzuiger.Waarschuwing werd niet gezien. Voelt onpersoonlijk.

goed consult: onderzoek en advies

zeer tevreden

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.