Uitstekend en minder goed

Mijn laatste ervaring met de mondhygiëniste is uitstekend. De organisatie en dan met name de planning vind ik minder goed of in ieder geval ik begin het steeds vervelender te vinden dat de afspraak een paar keer is verzet omdat de combinatie van mondhygiëniste en de daarbij horende tandarts blijkbaar persé samen gepland moet worden. Mijn ervaring van de afgelopen paar jaar is dat ik bijna altijd een nieuwe mondhygiëniste en tandarts zie. Dit heeft vast een logische verklaring maar vanuit de klant/patiënt geredeneerd (geldt voor mij) geeft mij dit steeds minder binding met jullie organisatie. Op de vraag 'wilt u bij die tandarts?' heb ik dan ook cynisch gereageerd 'het maakt mij niet uit want de afspraak zal toch wel worden verzet en dan krijg ik weer een ander. De mondhygiëniste is voor mij dan veel belangrijker maar ja, daar kunnen jullie ook geen garanties voor geven.' De grootte van jullie organisatie brengt deze praktijk denk ik met zich mee. Het zou mooi zijn als in mijn situatie de planning van de afspraak niet afhankelijk is van het setje mondhygiëniste en tandarts. Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat mijn gebit redelijk goed is en de tandarts maar zo'n 5 minuten met mij bezig is en het er best tussendoor kan maar dat is waarschijnlijk ook te kort door bocht geredeneerd. Kortom, ik ben tevreden over de kwaliteit van de zorg maar de organisatie van de afspraken vind ik steeds vervelender en voor het eerst overweeg ik om die reden, om over te stappen naar een andere tandarts. Wie mij heeft behandeld: ik moet het vast weten maar het boeit me op dit moment niet en dat vind ik eigenlijk wel erg want uiteindelijk gaat het hier ook om mensenwerk. Met vriendelijke groet, Maria Buur

Vriendelijk vakkundig

De praktijk is erg druk, maar je wordt er goed en professioneel geholpen.

Zorgvuldig, vriendelijk en geduldig onderzoek n.a.v. pijnklacht, ik kon snel terecht

Wel veel wisseling in de praktijk van tandartsen. Dit maakt dat ik nu de naam niet meer weet van degene die de behandeling deed.

professioneel en patientvriendelijk

Valerie Terpstra is een kundige en communicatieve tandarts. Ze neemt haar patienten serieus en maakt op prettige en passende wijze contact. De hele praktijk komt daarentegen vooral zakelijk en commercieel gericht over en daarmee is er veel meer afstand tot de patient dan eerder gewend.

In een woord zelfs: prima

Niet

Behulpzaam

Behulpzaam en wordt goed geholpen

Prima.

Vriendelijke en adequate behandeling.

Ik ben tevreden

De dokter heeft mij heel aardig behandeld

Kundig en aardig!

Klein ‘Noodgevalletje’ met niet pijnlijke gebroken vulling!? Zoiets.. Super geholpen en netjes opgelapt. Mooie samenwerking tussen assistent en tandarts. Soepel en beide de ‘patiënt’ in de gaten houdend of het goed gaat. Kortom een goede ervaring!

Adequate behandeling door vriendelijke mondhygiëniste (Megan)

Mijn ervaringen in het afgelopen jaar: afspraken 3 maal door u geannuleerd. Ziekte(?) mondhygiëniste. Drie maal wisseling van tandarts. Mijn verzoek is steeds: combinatie controle/mondhygiëniste. Teleurstelling dus wat betreft vertrouwen in degelijkheid van de organisatie binnen (niet)Samenwerkende Tandartsen. Hoop op een positievere toekomst. Ab Vermeulen 16-1-43.

Goed, niks op te merken.

Goed, mijn behandeld tandarts was naar mijn ervaring kundig en vriendelijk. Ben zn naam vergeten, jonge tandarts.

Perfekt

Super vriendelijk en behulpzaam zoals altijd.

Altijd even goed !!!

Probleemloze behandeling en ze zijn altijd even vriendelijk !!

Deskundig, vaardig en hartelijk: uitstekende persoonsgerichte zorg

De mondhygieniste en tandarts laten merken dat zij mij kennen, ook al was mijn vorige bezoek meer dan een half jaar geleden. Het contact is warm en tegelijkertijd doen zij hun werk uitstekend: zij zij zeer vaardig en deskundig en leveren uitstekend resultaat binnen de geplande tijd.

Prima geholpen

Deskundig, duidelijke uitleg, fijne tandarts die je gerust stelt en groot compliment voor de ondersteuing door assistente. Wel ergerlijk dat ik 35 minuten heb moeten wachten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg om deze afspraak te maken. Naam van tandarts weet ik niet meer, wel dat hij "nieuw" is en alleen op de woensdag op de Bijleveldsingel is.

Fijne en kundige tandarts

Fijne en kundige tandarts, met een erg goede assistente en bij de balie een welkome en goede ontvangst.

Het is prima

Goede zorg neemt de tijd

Alternarieve afgewogen en een goede tussen tijdse oplossing

Een heel prettige behandeling in een rustgevende omgeving

zie boven

Deskundige en geduldige tandarts en assistente.

Twee kiezen moesten opnieuw gevuld worden en ik ben enorm bang/ angstig met name voor het geluid van de boor. Tandarts(Valerie) en haar assistente waren heel rustig en geduldig en dachten mee om het voor mij zo ‘aangenaam’ mogelijk te maken dmv stresskussen en 10 tellen boren en weer even pauze en dit werkte heel goed bij mij.

Ik ben erg blij met mijn tandarts Senka. Ze verteld wat ze gaat doen, wat ik erg prettig vind.

Goed voorbereid, vriendelijk, professioneel

Professioneel, vriendelijk

geweldig

er word geluisterd en overlecht wat het beste is ik ben blij met valerie

Ontspannen, prettig, informatief.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.