Tandartsen zij goed alleen afspraken maken een ramp

Als er een afspraak gecanceld wordt ivm ziekte of inbraak is het haast mogelijk om een afspraak te maken op korte termijn

Behandelafspraak na controle heel slecht te maken

Behandelafspraak 2 maanden na controle. Vervalt deze om welke reden dan ook (in dit geval door inbraak), moet je nogmaals 2 maanden wachten voordat je aan de beurt bent!!! Tevens een afspraak maken bij de eigen tandarts is niet te doen.

In goede handen!

De behandelingen bij de mondhygiëniste zijn super. Laura is zeer zachthandig en vertelt steeds wat ze doet; heel fijn. Ze is bijna nog trotser dan ikzelf als er verbeteringen zichtbaar zijn. Daarna kon ik ongepland terecht bij de tandarts (S. Verbunt) die een veel eerder afgebroken stukje tand bijsleep. Fantastische flexibiliteit.

Afspraak makenop korte termijn is een ramp

Als de afspraak gecanceld is om een nieuwe te maken is haast niet mogelijk op korte termijn

Prettige, deskundige zorg

Rustige, respectvolle en warme benadering, deskundige zorg

Prettige, deskundige zorg

Rustige, respectvolle en warme benadering, deskundige zorg

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.