Goede mondhygiënist

Goede mondhygiënist goede uitleg vriendelijk en vertrouwd

Top behandeling

Mijn tand ziet er weer geweldig uit!

Deskundig, op tijd en snel

Plezierig en attent

Tandartsen prima, maar administratie slecht geregeld

Ik ontvang van Samenwerkende Tandartsen geen herinneringen voor halfjaarlijkse controles. Dit is een standaard service bij andere tandartspraktijken in mijn ervaring (ook per post indien gewenst). Ik heb hier verschillende keren naar gevraagd en het wordt steeds weggewuifd met 'we zullen er naar kijken'. Nu blijkt bij laatste bezoek dat per post niet kan en dat per mail "soms wel, soms niet wordt verstuurd". Volgens receptioniste is het niet hun verantwoordelijkheid. Ook vind ik het zeer spijtig dat je je op het bord in de gang alleen aan kunt melden als 'man' of 'vrouw', ik denk dat dit voor veel mensen kwetsend kan zijn. Het staat er ook in super grote letters op. Volgens de receptioniste is dit ook niet hun verantwoordelijkheid. Kortom: hopelijk nemen jullie als organisatie wel je verantwoordelijkheid nav dit bericht.

Op afgesproken tijd aan de beurt. Men is vriendelijk.

Voelde me erg op mijn gemak.

Iedereen was erg geduldig en aardig. Moest foto’s maken, is voor het eerst gelukt.

Uitstekende mondzorg net deskundige vriendelijke bejegening

Vriendelijke begroeting door personeel Navraag over gezondheid in het algemeen en tandzorg specifiek en of ik wensen heb Deskundig advies en bespreekbaar maken van herstelbehandelingen en bijbehorend financieel plaatje.

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijke ontvangst, geen wachttijd, behandeling door mondhygiëniste deskundig en vlot

Niet meer bang om naar de tandarts te gaan!

Was altijd wel op mijn hoede voor plotselinge tegenvallers, wat het gebit betreft. Met behulp van de aanwijzingen van de tandarts bereid ik me zo goed mogelijk voor aangaande de verzorging van mijn gebit. Heb meerdere malen complimentjes gehad voor mijn gebit, werkt stimulerend voor het zo goed mogelijk blijven verzorgen.

Prima ervaring

Niks aan op te merken.

Perfect, snel, vriendelijk en pijnloos

Snelle en pijnloze behandeling

Ze is rustig en zegt vantevoren wat ze gaat doen.

Prettig, voor zover mogelijk bij een tandarts. Ze is vakkundig en legt ook uit wat er gebeurt.

Heel positief

Een ardige vrouw.

Goede zorg

Netjes optijd en correct en vriendelijk behandeld

Goede toelichting en behandeling

Ik ben goed tevreden met het laatste bezoek.

Maar wil toch graag bij groenewoudseweg blijven.

Snelle afspraak met aardige tandarts. Locatie was groenewoudse weg, niet Bijleveldsingel zoals in de mail staat.

heel tevreden

meestal loop de afspraak optijd

Onderzoek ter plekke leidde tot andere behandeling dan voorzien.

Prima, snel en met zorg hersteld

xx

Prima geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente

Prima behandeld

Geen klagen

Vriendelijk geholpen

Vriendelijke medewerkers , zeker ook aan de balie, alleen jammer dat er nergens een prijslijst te zien is, en dat je er niet over geïnformeerd wordt, das heel jammer, voor de rest prima.

fijn tandarts en een fijne assistent zeer mee denkend in oplossingen voor mijn slechte gebit

Weet het nog niet.

Ben afwachtend naar de factuur! Totaal maar 8 minuten in de stoel geweest en één foto gemaakt. Verder verwezen naar een andere tandarts die naar verluid ook weer een diagnose (behandelplan) gaat stellen zonder directe behandeling. Voor de behandeling moet dan weer een nieuwe (de derde!) afspraak gemaakt worden....

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.